Jos haluaa sopia joukkoon, on joskus esitettävä jotain muuta mitä oikeasti on.

Vaikka moni teeskentelee olevansa jotain ihan muuta mitä oikeasti on, ei se ole kovin hyvä asia. Kun on aina oma itsensä, on maailma silloin yleensä mukavampi paikka, ainakin suurelta osin. Ehkä olet silti sortunut johonkin näistä alla olevista tavoista teeskennellä?

1. Teeskennellä olevansa kunnossa, vaikka oikeasti ei ole

Jos joku esimerkiksi loukkaa tunteitasi, on sinulla oikeus kertoa siitä ja näyttää se. Toinen voi jatkaa loukkaamista, jos et kerro hänelle, että loukkaannuit, joten ei kannata kertoa, että se ei haittaa.

2. Teeskennellä pitävänsä jostain, vaikka oikeasti ei pidä

Jokaisen ei tarvitse pitää samoista asioista, kuten esimerkiksi toimintaelokuvista. Se ei tarkoita automaattisesti sitä, että ei sovi sen takia joukkoon, jos kaikki muut pitävät. Jos he kuitenkin tuomitsevat sinut siitä, he eivät taida olla ihmisiä, joiden seura sopii sinulle.

3. Teeskennellä olevansa tyhmempi kuin oikeasti on

Jos olet esimerkiksi kaveripiirisi älykkäin nainen, ei sinun tarvitse esittää kavereidesi seurassa tyhmempää mitä oikeasti olet. Sinua tuskin kiusataan sen takia ja olet varmasti muiden mielestä yhtä viehättävä kuin vähän tyhmemmätkin.

4. Teeskennellä olevansa erittäin kiltti tyttö

Jotkut ihmiset ovat herkkiä ja voivat loukkaantua helposti sinun sanomisistasi. Siltikään sinun ei kannata jättää sanomatta jotain sen takia, että toinen on liian herkkä kestämään sitä. Jokaisen on opittava kestämään asioita ja sanomisia, jotka eivät ole välttämättä mieleisiä.

5. Teeskennellä tehneensä jo kaiken

Muille ei tarvitse valehdella esimerkiksi suudelleensa yhtä montaa miestä kuin muutkin. Ei kannata pelätä myöntää, että ei ole kaikessa yhtä kokenut kuin muut.

6. Teeskennellä ettei välitä

On ihan ok myöntää, että on järkyttynyt jostain. Se tekee hyvää itselle ennemmin kuin että pitäisi asian vain sisällään ja teeskentelisi, että ongelmaa ei olisi olemassa.

7. Teeskennellä, että haluaa juhlia

Aivan liian moni teeskentelee, että pitää oluesta tai tanssimusiikista. Jos et pidä tanssimusiikista, niin älä menee juhliin, jossa sitä kuunnellaan.

Huomasit varmaan, että monessa tilanteessa on helpompi olla teeskentelemättä.

Lähde: All Womens Talk