Näin helpolla tavalla voit välttää krapulan seuraavana päivänä.

Joulukuu on yleensä täynnä erilaisia juhlia, kuten työpaikan ja eri kaveriporukoiden pikkujouluja. Usein pikkujouluohjelmaan kuuluu vaihtelevan ohjelman lisäksi syömistä ja juomista, ja juomispuoli yleensä korostuu useimmissa pikkujouluissa.

Yleensä pikkujouluihin kuuluu olennaisesti esimerkiksi terästettyä glögiä, munatoteja tai skumppaa, ja melko usein pikkujouluissa tulee juotua vähän enemmän kuin pitäisi, tai ainakin enemmän kuin oma pää oikeastaan kestäisi.

Yleensä seurauksena on seuraavan päivän krapula, mutta kuka nyt varsinkaan joulun alla ehtisi viettää koko päivää krapulassa, kun tekemistä olisi niin paljon? Pitäisi siivota, ostaa lahjoja ja kokata, eikä olisi aikaa viettää koko päivää sohvalla tai kylppärissä.

Nyt krapulaan ehdotetaankin pelastusta uudesta juomasekoituksesta. Ravitsemustieteilijän kehittämä uusi krapulajuoma nimittäin olisi apu siihen, että juhlinnan jälkeistä huonoa oloa ei tulisi.

Juoman resepti on helppo: sekoita vesilasilliseen ruokalusikallinen omenasiideriviinietikkaa ja hieman hunajaa, ja alkoholin luvataan pilkkoutuvan kehossasi nopeammin. Juoma pitää juoda juhlinnan jälkeen ennen nukkumaanmenoa.

Kokeile tätä vinkkiä seuraavien juhlien jälkeen ja testaa, toimiiko se omalla kohdallasi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: InStyle