Ensimmäiset treffit voivat jännittää todella paljon, mutta kun valmistaudut tapaamiseen paremmin, ehkä jännityskin vähenee.

Healthista -sivusto on saanut suhdealan ammattilaisilta hyviä vinkkejä, joiden avulla treffit sujuvat paremmin. Vinkkejä löytyy 11 kappaletta. Jos edellisistä treffeistä on jo pitkä aika, kannattaa lukea ennen treffejä läpi nämä vinkit.

1. Ei kannata huolestua, jos vähän hermostuttaa. Hermostuminen tarkoittaa myös sitä, että olet ottamassa treffit tosissaan. Se lisää adrenaliinin tuotantoa, josta ei ole treffeillä mitään haittaa, koska se lisää samalla myös intohimoa.

2. Mieti valmiiksi kolme kysymystä, jolloin keskustelua on helpompi pitää yllä. Yksi aihe voisi liittyy perheeseen, koska se on usein ihmisille tärkeä asia, josta he haluavat puhua.

3. Mieti ensin millainen itse olet. Tämä voi tuntua oudolta, että olisi hyvä tutustua itseensä kunnolla. Mutta oletko miettinyt, mitä esimerkiksi perheesi ajattelee sinusta, että millainen olet? Kun tunnet itsesi paremmin ennen treffejä, on sinun helpompi esitellä itsesi treffikumppanillesi, että millainen oikein olet.

4. Selvitä treffiseuralaisesi tulevaisuuden suunnitelmista. Tätä ei kannata kuitenkaan selvittää liian vakavalla tavalla. Työhaastattelussa voidaan kysyä viisivuotissuunnitelmasta, mutta treffejä ei pidä ottaa ihan niin vakavasti, varsinkaan jos kyseessä on ensitapaaminen. Tulevaisuudensuunnitelmista keskusteleminen voi kuitenkin antaa hyviä aiheita keskusteluille.

5. Anna toisellekin puheenvuoro. Keskustelu on sujuvaa, kun et keskisty omiin kliseisiin. Eikä se ole hyvää keskustelua, että kerrot mistä pidät ja sen jälkeen kysyt, pitääkö hänkin samasta asiasta. Keskustelun on oltava luontevampaa.

6. Kokeilkaa ensin treffata netin kautta, jolloin saatte toisistanne jo jonkinlaisen kuvan. Jos sen jälkeen haluatte tavata kasvokkain, tiedätte jo etukäteen toisistanne jotain. Netissä treffaaminen on myös ilmaista.

7. Anna hänelle mahdollisuus. Et voi heti tietää, että millainen treffiseuralaisesi on. Siksi kannattaa tutustua häneen treffeillä kunnolla, koska ulkomuoto ei ole ainoa asia, joka vaikuttaa siihen, miten paljon toisesta pitää.

8. Älä humallu liikaa, koska antaisit silloin itsestäsi aika huonon kuvan.

9. Muista hengittää rauhallisesti, joka auttaa myös hermostumisessa.

10. Ennen kuin lähdet treffeille, mieti että miten ne sujuisivat, jos ne sujuisivat hyvin. Mieti myös mikä olisi pahin mahdollinen tapa, jos treffit eivät sujuisi hyvin. Nauti treffeistä parhaasi mukaan, vaikka olisit jo treffien aikana varma, että toisia treffejä ei tule. Kunnioita treffiseuralaistasi.

11. Jos sovittu päivä treffeille onkin sinulle huono päivä, peru ne, ja sopikaa uusi aika. Ja jos tuntuu siltä, että et halua hänen kanssaan ollenkaan treffeille, peru treffit kokonaan, koska tuskin kumpikaan teistä nauttisi silloin treffeistä.

Lähde: Healthista