Nämä vinkit auttavat, jos treffit tuntuvat menevän päin mäntyä.

Joskus treffeillä käy niin, että huomaatkin laittautuneesi turhaan ja tuhlaavasi vain aikaasi, koska treffit ja/tai treffiseura ei vastannutkaan odotuksiasi. Ehkä hän on tyly tai kemiat eivät kohtaakaan ja juttu ei luista.

Mutta mikä neuvoksi, jos treffit menevät päin mäntyä? Treffien päättäminen voi olla helpommin sanottu kuin tehty ilman, että esimerkiksi tarpeettomasti loukkaa toista tai nolaa itsensä.

Tämän takia alle onkin listattu muutama vinkki, miten huonoista treffeistä voi selvitä.

1. Mieti mistä huonous muodostuu

Onko huonouden syypää seuralaisen asenne, sinun asenne vai jokin muu asia? Ennen kuin päätät, että oletteko täysin toisillenne sopimattomat, mieti onko hän aikasi arvoinen. Aina ei kannata teilata treffiseuraa surkeaksi välittömästi, mutta jos hän on tyly tai muuten käyttäytyy törkeästi, voit hyvillä mielin lähteä kotiin.

2. Pohdi, onko vika seurassa vai treffiaktiviteeteissa

Joskus treffit voivat olla huonot vain tekemisen takia. Treffeillä saatat joutua tekemään jotain, mistä et pidä, mutta silloin kannattaa muistaa, että syy on aktiviteeteissa eikä välttämättä seuralaisessa. Jos olet poissa mukavuusalueeltasi, ota se huomioon ennen kuin tuomitset treffiseurasi.

3. Harkitse, kannattaako treffien huonoudesta kertoa seuralaiselle

Kannattaa muistaa, että vaikka itselläsi olisi todella tylsää treffeillä, saattaa seuralaisesi nauttia treffeistänne. On ihan ok olla rehellinen, jos välillänne ei kipinöi, mutta ota ajoitus huomioon. Jos kerrot juuri ennen ruoan saamista, että sinusta välillänne ei tunnu mitään, voi ruokahetkestä tulla todella kiusallinen tai kalliit ravintolaruoat jäävät syömättä treffien päätyttyä tunnustuksesi johdosta.

4. Koeta olla positiivisella asenteella

Vaikka sinulla ei niin sanotusti klikkaisi treffiseurasi kanssa, ei se tarkoita kuitenkaan sitä, että sinun pitäisi hypätä ensimmäiseen bussiin ja päättää ilta. Koeta nauttia illasta ja ajasta toisen ihmisen kanssa, vaikka tietäisitkin jo, että teistä ei tule paria.

5. Lopeta ilta lyhyeen suosiolla

Jos toivoa ei ole, voit alkaa kehitellä pakosuunnitelmaa. Kun treffien aikana tulee luonteva tauko, kuten ensimmäiset juomat ovat juotu tai lasku on saatu, voit alkaa tehdä lähtöä. Jos et halua myöntää todellista syytä, voit aina sanoa olevasi väsynyt ja sinulla olevan aikainen herätys seuraavana päivänä.

Lähde: Your Tango