Hyviä asukokonaisuuksia rakentaen shortsit käyvät hyvin niin töihin kuin treffeillekin.

Shortsit ovat osa monen kesävaatevalikoimaa, mutta eivät se ensimmäinen valinta töihin tai esimerkiksi tilanteisiin, jossa pitäisi näyttää tyylikkäältä; shortsit voivat tuntua liian paljastavilta toimistoon ja liian arkiselta, kun on menossa cocktailbaariin.

Muotimaailman catwalkeilla on kuitenkin nähty asukokonaisuuksia shortsien kera, joten ne on mahdollista saada näyttämään arkisen sijaan tyylikkäältä. Tyyliasiantuntija Mary Alice Stephensonin vinkeillä onnistut varmasti luomaan nätin, tyylikkään ja/tai ammattimaisen asukokonaisuuden shortsien kera.

Töihin

”Valitse lahkeiden osalta väljä malli, jonka vyötärö ei ole kovin matala. On tärkeää, että asukokonaisuus ei näytä liian seksikkäältä ja paljastavalta”, Stephenson neuvoo.

”Yhdistä yläosaan isokokoinen, miesten vaatteista inspiraatiota saanut takki, jotta kokonaisuus ei ole liian vartaloa myötäilevä. Älä unohda vyötä ja riipuskaulakorua. Kengiksi loaferit tai naiselliset korkokengät”, hän jatkaa.

Tyylikkään rennolle brunssille

Stephenson suosittelee vaihtamaan bleiserin pidempään trenssiin tai neuletakkiin.

”Se on rento, mutta silti seksikäs tyyli – ja hyvä tapa paljastaa hieman ihoa, mutta silti saa vaatteilta suojaa ja on mukava olla”, Stephenson kertoo.

Treffeille

”Pukeudu shortsiasuun Helmut Newton -tyylillä – ei paitaa takin alle ja seksikkäät korkokengät. Laita takin napit kiinni, sipaise hiukset taakse ja laita värikästä huulipunaa ja menoksi. Koruja et tarvitse, koska jalkasi puhuvat kaiken puolesta”, Stephenson vinkkaa.

Katso esimerkkejä asukokonaisuuksista täältä.

Lähde: HuffPost