Kuinka monta seksikumppania sinulla on ollut?

Pakkohan se on myöntää: meitä kaikkia kiinnostaa, kuinka monen ihmisen kanssa muut ovat harrastaneet seksiä.

Aihe on sellainen, josta tuntemattomilta harvoin udellaan, mutta josta kavereiden kanssa voi kyllä puhua enemmänkin!

Moni pohtii itsekseen, kuinka monta aiempaa seksikumppania itsellä on, ja onko määrä paljon vai vähän. Ikävä kyllä moni on edelleen melko konservatiivinen, ja moni ajatteleekin edelleen, että mies on kova äijä, jos naisia on kaatanut paljon. Naisista taas helposti ajatellaan vähemmän mairittelevasti, jos miehiä on kertynyt seksikumppaneiden listalle paljon.

Tämä ei tietenkään ole totta! Jos sinulla on naisena kertynyt paljon seksikokemuksia eri miesten kanssa, olet siitä ylpeä! Se ei ole mitään, mitä tarvitsee hävetä. Tärkeintä on, että itse et ole tehnyt mitään vasten tahtoasi, etkä pyri miellyttämään seksin harrastamisella ketään.

Silti on mielenkiintoista verrata omaa lukuaan muihin, sillä se asettaa asioita usein mittasuhteisiin. Onko minun lukuni iso vai pieni? Vai jotain siltä väliltä?

Sen tietääkseen on ensin hyvä tietää kesiverto seksikumppaneiden määrä. Seksikumppaneiden määrä vaihtelee paljon, ja kaikki tutkimukset antavat hieman erilaisia lukuja.

Yleisesti ottaen aikuisten miesten ja naisten keskimääräiseksi seksikumppaneiden määräksi katsotaan kuitenkin 4–8 kumppania.

Osutko sinä tähän lukuun?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Mind Body Green