Kuulutteko te näihin pareihin?

Seksi on meistä useimmille tärkeä osa elämää ja parisuhdetta. Toki seksiä voi harrastaa myös ilman parisuhdetta, mutta usein seksistä puhuttaessa aiheena on seksin määrä juuri parisuhteessa.

Seksistä puhuttaessa aiheena on usein juuri seksin määrä, ja meillä onkin usein tapana vertailla, harrastammeko seksiä vähemmän, yhtä paljon vai enemmän kuin muut.

Tietenkään seksin määrä ei automaattisesti kerro sitä, onko parisuhde onneton vai onnellinen, mutta seksin määrä ei kuitenkaan ole aivan yhdentekevä parisuhteen onnellisuuden kannalta.

Seksin määrä on laskenut maailmanlaajuisesti viime vuosina, joten seksiä harrastetaan nykyisin keskimääräisesti vähemmän kuin vaikkapa 90-luvulla.

Kuinka usein kaikkein onnellisimmat parit sitten harrastavat seksiä?

Tutkimusten mukaan onnellisimmat harrastavat seksiä keskimäärin kerran viikossa. Sen suurempi määrä ei enää tutkimusten perusteella lisää pariskunnan onnellisuutta, mutta vähäisempi määrä saa tutkimusten mukaan pariskunnan tuntemaan itsensä vähemmän tyytyväiseksi.

Tärkeintä tietenkin on se, että sinä ja kumppanisi olette tyytyväisiä seksinne määrään, oli teillä sitten seksiä enemmän tai vähemmän kuin kerran viikossa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: NBC News