Suuren osan näyttäessä vihreää valoa vartalon koristuksille, toivat miehet mielipiteensä julki siitä, missä lävistykset ja tatuoinnit näyttävät viehättävimmiltä.

Enää tatuoinnit ja lävistykset eivät ole samanlainen tabu kuin ennen ja ne koristavat kummankin sukupuolen vartaloita yhä kasvavissa määrin. Huffington Post yhdisti voimansa AskMen.comin kanssa ja teetti kyselyn, jolla selvitettiin miesten mietteitä tatuoinneista ja lävistyksistä naisilla.

Kyselyyn vastasi noin 1 360 miestä, joista vain 32 prosentilla oli itsellään tatuointeja ja 13 prosentilla lävistyksiä. Kyselyyn vastanneista kuitenkin 69 prosenttia piti siitä, jos kiinnostavalla naisella oli tatuointi ja lävistyksille peukkua näytti 55 prosenttia miehistä.

Viehättävimmillään tatuoinnit olivat miesten mielestä lantion seudulla (31%) ja hartioiden/yläselän alueella (26%). Alaselkä taas oli miesten mielestä vähiten miellyttävä (37%) paikka tatuoinnille.

Lävistysten kohdalla selvästi viehättävin miesten mielestä on napalävistys (61%) ja toisena on nenälävistys (24%). Nenälävistys kuitenkin jakoi mielipiteet, sillä 29 prosentin mielestä se oli myös vähiten viehättävä lävistys klitorislävistyksen (29%) ohella, kielilävistyksen ollessa kolmantena (25%).

Huomautettaakoon kuitenkin, että loppujen lopuksi muiden mielipiteillä vartalostasi ei ole väliä – pääasia siis, että lävistyksesi ja tatuointisi miellyttävät sinua.

Lähde: Huffington Post