Naistenlehti Cosmopolitan teki hauskan listauksen siitä, miten miesten asenne ja ajatukset naisista muuttuvat kasvaessa pienestä pojasta aikuiseksi mieheksi.

Kuvaukset on kirjoittanut Frank Kobola ja ne on vapaasti käännetty.

Iät 0-4

”Aivoni ovat aika alikehittyneet vielä. Ainoa nainen, jonka tiedän, on äitini ja hän imetti minua jonkin aikaa, joten koko juttu on aika typerää.”

Iät 5-10

”Teen vilttilinnan, johon tytöt eivät saa tulla ja syön Legon tai jotain.”

Iät 11-12

”Mitä ihmettä minulle tapahtuu? Toivottavasti äiti ei tajua, että mitään varasta ei oikeasti tullut huoneeseeni ja vienyt lakanoitani vaan oikeasti hautasin ne takapihalle märän unen jälkeen. Se oli parempi vaihtoehto kuin kertoa kaikille. Myös tytöt vaikuttavat siisteiltä nyt ja minusta tuntuu, että saatan tykätä heistä.”

Iät 13-14

”Sain juuri tietää, että sormileikkeihin ei liity intensiivinen kädestä kiinni pitäminen ja maailmani on ikuisesti muuttunut.”

Iät 15-16

(Havainnollistavia seksuaalisia kuvia ja ääniä.)

Iät 17-20

Sama kuin edellä, mutta humalassa. Huomautus: jotkut miehet jäävät tälle tasolle.

Ikä 21

”Voin kysyä tytöiltä, voinko ostaa heille juomia, joka on tehokkaasti ihmisten versio höyhenpeitteen esittelylle. Kaikki sinkkuna/parisuhteessa olemisessa on mahtavaa, koska minulla ei ole mitään oikeita vastuita.”

Iät 21-30

”Voi hitsi, minun pitäisi vissiin olla aikuinen nyt tai ainakin leikkiä olevani. Ketä ikinä tapailenkaan, täytyy hänellä olla todennäköisesti säästösuunnitelma, eikä olla vain todella kiinnostunut pössyttelystä ja Mario Kartin pelaamisesta.”

Iät 31+

”Vaikuttaa siltä, että tuon nainen vieressä ei odota ketään baarissa, joten toivottavasti hän on sinkku, koska en halua kuolla yksin – miksi minun mieleni tekee taas mieli seksiä?”

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia