Kevään ja kesän juhlakausi alkaa olla pian käsillä.

Koronarajoitusten ja -suositusten poistuttua tai muututtua lievemmiksi tarjoutuu taas mahdollisuus panostaa meikkaamiseen, mihin moni tarttuu innolla etenkin kevään ja kesän juhlien yhteydessä. Tulevan juhlakauden aikana korostuu erityisesti huulimeikki; huulipunat eivät ole enää paitsiossa.

Juhlakauteen parhaita meikki- ja kampausvinkkejä koonneen Stockmannin mukaan etenkin kirkkaat huulipunat korostuvat tulevan kauden juhlalookissa.

”Viimein silmien lisäksi korostuvat huulet ja monilla brändeillä onkin ihania uusia huulipunia”, Stockmannin kauneuden Head of Category Tiina Elovaara kertoo tiedotteessa ja lisää, että juhlakauden näyttävimmät huulet hehkuvat lämpimässä korallin sävyssä.

Silmämeikissä rajaukset saavat olla tänä keväänä ja kesänä näyttävät ja voimakkaat kissansilmärajaukset tekevät paluun. Sävyjä voi käyttää rohkeasti.

Silmämeikin kruunaa Stockmannin mukaan ripsiväri, jota saa tänä keväänä kerrostaa reilusti.

Kaikki lähtee ihosta

Juhlameikin perustana on hehkuva, hyvinvoiva iho. Kasvojen säännöllinen kuorinta sekä tehokkaat antioksidantit hoitotuotteissa takaavat, että iho pysyy heleänä ja hoidettuna.

Stockmannin mukaan C-vitamiini, ferulahappo sekä ihoa kevyesti kuorivat hapot ovat tehoaineista trendikkäimpiä. Nämä raaka-aineet vahvistavat ihoa, ennaltaehkäisevät UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja ihossa sekä parantavat ihon tekstuuria. 

”Tehokas kosteutus, kevyt meikkipohja sekä kasvoille strategisesti aseteltu hehku takaavat, että ehostus pysyy kauniina juhlissa yön pikkutunneille saakka”, Elovaara kertoo.

Entä sitten juhlakampaukset? Niissä ovat tulevana juhlakaudella vallalla ilmavuus, muhkeus ja tekstuurilaineet.

Stockmannin mukaan ajankohtaisin tukkatyyli on vapaana liehuva lainekampaus, jonka voi viimeistellä trendikkäällä hiusklipsulla.