Näin koostat edullisista vaatteista ja asusteista arvokkaan näköisen kokonaisuuden

Edullisista vaatteista ja asusteista koostetun asukokonaisuuden ei tarvitse näyttää halvalta. Kun pidät shoppaillessa oheiset vinkit mielessä, vaatekaappisi sisältö näyttää laadukkaammalta ja arvokkaammalta, kuin se oikeasti onkaan.

Useimmat eivät vastustele ajatusta huolitellusta ja arvokkaan näköisestä ulkonäöstä. Harvoilla on kuitenkaan varaa sijoittaa isoja rahasummia vaatteisiin alati muutoksessa olevassa vaatemuodissa.

Näillä vinkeillä näytät yhtä timanttiselta kuin ihailemasi trenditaiturit.

1. Valitse jämäkkä laukkumalli.

Laukun hinnassa on helppoa säästää, mutta tällöin kannattaa valita tukevalta tuntuva ja simppeli laukkumalli. Vahvalinjaiset ja klassisen kauniit käsilaukut näyttävät yhtä tyylikkäiltä, kuin huomattavasti kalliimmat yksilöt ja tukevan rakenteensa vuoksi ne kestävät käytössä kauemmin hyvännäköisenä.

2. Luota mustaan ja valkoiseen.

Musta, valkoinen, harmaa ja kaikki noiden kolmen sävyn asteet näyttävät aina tyylikkäämmiltä kuin värikkäät versiot samoista vaatteista. Mustavalkoinen pukeutuminen on aina tyylikästä.

3. Ole tarkkana tekonahan kanssa.

Tekonahka on eettisempi ja edullisempi vaihtoehto kuin aito nahka, ja tekonahkaan luottavat nykyisin myös monet muotitalot. Kun ostat tekonahkaa olevan takin, laukun tai kengät, ole kuitenkin kriittinen materiaalin ulkonäön suhteen. On olemassa kestävää ja hyväntuntuista tekonahkaa, joka näyttää aivan aidolta nahalta. Sitten on niitä tuotteita, jotka suorastaan huutavat sanaa ”muovi”.

4. Luota farkuissa tummiin pesuihin.

Mustat tai yksiväriset farkut ilman kummempia yksityiskohtia ovat kalliimman ja laadukkaamman näköiset, kuin kulutetut tai vaalemmalla pesulla varustetut. Myös tummansininen farkku näyttää hyvältä. Farkkuja ei kannata pestä tarpeettoman usein, se kuluttaa väriä ja materiaalia turhaan.

5. Vältä feikki-blingblingiä.

Näyttävät timantti-ja jalokivijäljitemät koruissa musertavat arvokkaan vaikutelman. Kun ostat edullisia metallisia koruja, valitse vain kullan tai hopeanvärisiä, yksivärisiä koruja. Väripinnoitteen kulumisen ehkäisemiseksi korut kannattaa käsitellä kirkkaalla, värittömällä kynsilakalla. Kun väri alkaa kulua, korut eivät enää näytä hyvältä saati arvokkailta.

6. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

Yleensä 95% vaatteesta näyttää hyvältä, mutta sen hyvän ja arvokkaan ulkonäön pilaa 5% joka sisältää halvannäköisiä detaljeja. Käy erityisesti alennusmyynnistä ostamasi vaatteet läpi varmistaaksesi, ettei hyvännäköistä vaatekappaletta korista halvanoloinen muovinappi tai kiemurtava vetoketju.

Ja muista: vähemmän on enemmän.

Lähde: Women’s Health