Näin kannattaa toimia, jos päätyy sänkyyn ystävän exän kanssa

Psykologi neuvoi, kuinka toimia moisen virheen jälkeen.

Päätymällä sänkyyn ystävän exän kanssa voi tuhota ystävyyssuhteen. Sellaisia vahinkoja voi kuitenkin sattua naiselle kuin naiselle, mutta onneksi tilanteesta voi mahdollisesti selvitä myös ilman välirikkoa.

New Yorkin yliopiston lääketieteellisessä psykologian professorina toimiva Irene Levine kertoi, miten moiseen tilanteeseen naisen kannattaa toimia, jos haluaa välttyä välein katkeamiselta.

”Tärkeintä on kertoa ystävälle ennemmin kuin myöhemmin. Jos hän saa tietää asiasta jotain toista kautta, se voi tuhota naisten välisen ystävyyssuhteen välittömästi. Tietystikään se ei kuitenkaan tarkoita, että olet päässyt pinteestä,  jos kerrot hänelle pian asiasta”, Levine sanoi.

”Voit koettaa selittää arviointivirheesi, mutta koska kyse on melkoisesta tavasta rikkoa luottamus, voi ystäväsi olla kykenemätön antamaan anteeksi tai hän voi tarvita aikaa päästäkseen yli pettymyksestään”, hän jatkoi.

Levinen mukaan pyydettyään anteeksi, kannattaa ystävän antaa rauhoittua viikko tai kaksi (ja muistella kuinka ihana ystävä olit ennen kuin näit hänen exänsä peniksen) ennen kuin olet yhteydessä uudestaan. Ja silloin kannattaa pahoittelun sijaan kuunnella ystävää ja sitä, miltä hänenstä tuntuu kuin vain selitellä kuinka pahoillaan on.

”Ystäväsi ei ehkä pääse yli virheestäsi, mutta ainakin tiedät tehneesi kaiken ystävyyssuhteen korjaamiseksi”, Levine kertoi.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.