Vuoden jälkeen parisuhteessa tapahtuu nämä pienet muutokset.

Kun pariskunta on ollut yhdessä vuoden, muuttuu suhde väistämättä erilaiseksi kuin se oli aivan suhteen alussa.

Myös suhteen osapuolet kehittyvät ja muuttuvat, joten on ymmärrettävää, että suhdekin kokee muutoksia.

Useimmiten suhde muuttuu hyvällä tavalla, jos pariskunta vain tekee suhteen eteen töitä, ja tietenkin ylipäänsä sopii toisilleen.

Seuraavat asiat muuttuvat yleensä paremmaksi, kun olette olleet vuoden yhdessä.

 1. Mukavuustasot nousevat
  Enää ei tarvitse stressata, näkeekö mies sinut ilman meikkiä tai satutko pieraisemaan. Nyt voit hermoilematta ja rentoutuneesti viettää aikaa miehen seurassa verkkareissa ilman meikkiä, ja sinusta tuntuu mukavalta.

 2. Lahjat ovat parempia ja henkilökohtaisempia
  Alussa lahjojen antaminen on melko persoonatonta, koska toista ei yksinkertaisesti tunne kunnolla. Alussa annettavat kukat ja suklaat muuttuvatkin henkilökohtaisemmiksi lahjoiksi, koska opit tuntemaan kumppanisi tarpeet paremmin.

 3. Jaatte toistenne kiinnostuksen kohteet
  Vuoden kuluttua olette alkaneet jo kiinnostua ainakin osasta toistenne kiinnostuksen kohteita, ja näette kumpikin vaivaa, että olisitte kumpikin kartalla toistenne intohimoista ja harrastuksista.

 4. Ymmärrätte toisianne paremmin
  Ymmärrätte toistenne tunteita ja ajatuksia nyt paljon paremmin jo pelkästään toistenne ilmeiden ja eleiden perusteella. Tiedätte milloin toista ärsyttää, onko toisella nälkä tai onko toinen stressaantunut. Onkin paljon helpompi tulkita toista ja sen ansiosta myös välttää riitoja.

 5. Et voi enää kuvitella elämääsi ilman häntä
  Vaikka suhde alussa olisikin ollut kuinka rakastava ja intensiivinen tahansa, on vuodessa luultavimmin tapahtunut iso muutos: et enää pystyisi kuvittelemaan elämääsi ilman häntä. Kuvittelet teidät kaksi vanhenemassa yhdessä, eikä mikään muu ole enää niin tärkeää kuin kumppanisi.

  Onko teidän suhteessanne tapahtunut edellä mainittuja asioita?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango