Koirasta on paljon iloa myös painonpudotuksessa!

Onko tarkoituksenasi karistaa muutama kilo, tai vähän enemmänkin? Satutko vieläpä olemaan niin onnekas, että sinulla on koirakaveri kotonasi?

Koirasta on laihduttajalle vähintään yhtä paljon iloa kuin kuntosalin jäsenyydestä ja lähellä olevasta lenkkipolusta, sillä koira auttaa todella monipuolisesti painon pudotuksessa.

Anna koirasi auttaa sinua laihtumaan seuraavilla tavoilla!

  1. Tiedäthän, kuinka annat koirallesikin vain sen kokoisen ruoka-annoksen, kuin se todella tarvitsee? Ota tästä mallia myös omalla kohdallasi ja ota lautasellesi vain sen verran, kuin oikeasti tarvitset.

  2. Lähde koirasi kanssa lenkille, äläkä vain avaa takaovea ja hätistele koiraa juoksentelemaan itsekseen takapihalla.

  3. Toinen hyvä keino karistaa kiloja on frisbee! Sekä koirasi että vyötärösi rakastavat sitä.

  4. Heittele koirasi kanssa palloa ja pysy itsekin liikkeessä! Kävelkää samalla ja lataa kunnolla voimaa heittoihin!

  5. Kaiva rullaluistimet esiin ja mene koirasi kanssa ulkoilemaan. Ei haittaa, vaikka koira vähän vetäisikin sinua. Mene kyykkyasentoon ja saat hyvää tasapaino- ja kestävyystreeniä jaloillesi!

  6. Jos koirasi tykkää jalkapallon ”pelaamisesta”, ota pallo mukaan pihalle tai puistoon ja ”pelatkaa” yhdessä futista!

  7. Uiminenkin on hyvä idea, jos koirasi osaa uida ja pitää siitä. Uimahalliin koiraa ei toki voi ottaa, mutta vähän syrjäisemmissä luonnonvesissä tai omalla rannalla voit toki uida karvakaverisi kanssa.

  8. Kun annat koirallesi vettä, muista samalla juoda itsekin! Tämä on hyvä muistisääntö, varsinkin jos olette kumpikin harrastaneet liikuntaa.

  9. Levätkää ja ottakaa rennosti. Muistuta itseäsi, että koirasi tavoin sinäkin ansaitset ja kaipaat lepoa ja aikaa palautumiseen.

  10. Rentoudu ja hemmottele itseäsi. Aivan kuten koirasi, sinullakin on tarve päästä hierontaan ja saada huomiota ja hemmottelua. Tämä auttaa pitämään stressin loitolla, ja kun stressi pysyy loitolla, pysyt myös paremmin terveellisessä painossa.

Nyt jos koskaan sinulla onkin hyvä syy hankkia karvakaveri kotiin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk