Näiden viiden horoskooppimerkin edustajat riitelevät eniten – lue, kuulutko heidän joukkoonsa

Etenkin kevät- ja kesäkuukausina syntyneet nousevat esiin riitelevimpien horoskooppimerkkien joukossa.

Ihmissuhteissa on lähes mahdotonta välttyä kokonaan riidoilta, mutta joidenkin ihmisten kanssa kinaa ja riitoja syntyy helpommin kuin toisten. Bustlen mukaan joidenkin horoskooppimerkkien edustajat ovatkin todennäköisemmin kääntämässä kiihkeän keskustelun kunnon riidaksi.

Bustle teki listauksen horoskooppimerkeistä, jotka ovat kaikista alttiimpia riitelylle sekä vinkkejä, miten saada kina talttumaan ennen kuin se paisuu liian huimaksi.

Alta voit lukea, mitkä ovat nämä viisi riitelyyn taipuvasinta horoskooppimerkkiä.

1. Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Kun skorpionin suututtaa tai saa hänet puolustuskannalle, sen kyllä huomaa. Hän osaa kiihtyä nollasta sataan todella nopeasti – jopa ennen kuin olet huomannut edes loukanneesi häntä. Sen sijaan, että skorpioni alkaisi riidellä kunnolla, hän lopettaa kaiken piikikkäästi; hän sanoo jotain, jonka uskoo tuntuvan sinusta yhtä pahalta kuin millä loukkasit skorpionia, vaikka et olisikaan tarkoittanut loukata häntä.

Jos loukkaat skorpionia, on silloin sinun kannaltasi parasta pysyä rauhallisena eikä lähteä kinaan mukaan. Bustlen mukaan kannattaa perääntyä hitaasti ja pyytää anteeksi, vaikka et tietäsi, minkä takia.

2. Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä ei ole luonnostaan taistelutahtoinen, ellet sitten uhkaa sitä. Tämän merkin edustaja ei olekaan aikeissa aloittaa riitaa kanssasi, mutta jos erimielisyyksiä nousee esiin, sopedu siihen, sillä sitä jatkuu aikansa. Härän persoonallisuus ei pidä siitä, että myöntäisi olevansa väärässä ja se suurimmaksi osaksi johtuu siitä, että hän harvoin uskoo olevansa väärässä. Hän on todella itsevarma mietteissään ja puolustaa toimiaan nopeasti, vaikka todisteet puhuisivat häntä vastaan.

Et välttämättä onnistu voittamaan riitaa härän kanssa, joten koeta lievittää tilannetta välittömästi tai valmistaudu antamaan periksi, Bustle neuvoo.

3. Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonalla on tulinen luonne ja siinä missä hän voi olla läheisimpiä ystäviäsi, hän voi olla myös suurimpia vastustajiasi. Kun hänen kanssa riitelee aiheesta, joka voitaisiin helposti ratkaista tai saada laantumaan, hänen luonteelleen on vaikea vastustaa kiusausta pahentaa tilannetta, etenkin jos onnistut vahingossa tai tarkoituksella laukaisemaan herkän kohdan hänessä. Leijonalta voi odottaa räjähtävää kielenkäyttöä, kiihkeitä syytöksiä ja rajojen puuttumista, kun hänen kanssaan riitelee.

Mitä enemmän koetat puolustaa itseäsi, sitä enemmän tilanne eskaloituu. Paras tapa lopettaa riita leijonan kanssa onkin olla pahoitteleva. Bustlen mukaan kannattaa etsiä empatiaa leijonaa kohtaan ja antaa energian hiljalleen hiipua. Koeta keksiä, minkä tunnetilan laukaisit leijonassa edellisen kerran, kun hän räjähti ja vältä sitä seuraavalla kerralla, kun keskustelette samasta aiheesta.

4. Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Ravut osaavat olla hiljaisia, emotionaalisesti älykkäitä ja kypsiä, mutta heidän tunteensa ovat syvät. Siksi kannattaakin olla todella tarkkana, kun puhut ravun kanssa aroista aiheista, koska jos loukkaat hänen tunteitaan, hän kyllä muistaa sen ja saatat kuulla asiasta jopa vuosia myöhemmin, vaikka riita olisi jo täysin selvitetty ja sovittu.

Valitse siis sanasi ravun kanssa tarkoin ja vaikka kuinka rauhalliselta tai tyyneltä hän vaikuttaisi, muista olla todella hellä sanojesi kanssa ja mieti, miten saattaisit loukata häntä ennen kuin puhut.

5. Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset eivät ole riitelijöitä, mutta heidän kanssaan on uhkapeliä, kun koettaa arvuutella heidän reaktioitaan. Mielialasta riippuen kaksonen voi reagoida yhteen keskusteluun kahdella tavalla. Jos onnistut valitsemaan päivän, jolloin hän on enemmän kytköksissä tunnepuoleensa, saatat todella saada hänet syttymään ja puolustuskannalle sekä sulkeutumaan. Jos taas hän on itsevarmemmalla tuulella, voit hyvin saada puhuttua hänelle järkeä.

Ennen kuin otat intensiivisä aiheita esiin kaksosen kanssa, valmista itsesi kahteen lopputulokseen. Hän saattaa ottaa sinut vastaan avoimin mielin, mutta on myös mahdollista, että hän puree pääsi poikki.

Bustle muistuttaa, että horoskooppimerkeistä huolimatta osa ihmisistä on taipuvaisempia kinasteluun ja riitelyyn. Jos se ei sovi sinulle, se on ihan okei ja silloin sinun täytyy vain löytää parhaat tavat kommunikoida muiden kanssa.

Löysitkö itsesi riitelevien merkkien listalta tai tunnetko tällaisia riitelijöitä? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Bustle


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.