Ykköseksi sijoittuneen merkin edustajat ovat myös tyytyväisimpiä seksielämäänsä.

Vesimiehille on tarjolla hyviä uutisia, sillä seksileluyritys Lovehoneyn kyselyn mukaan tämän horoskooppimerkin edustajat nauttivat parhaimmasta seksistä, kertoo Popsugar. Lovehoney teetti kyseylyn 3 500 ihmiselle kaikista 12 horoskooppimerkistä selvittääkseen, minkälaista meno heidän lakanoiden välissään on ja sai selville, että vesimiehet harrastavat seksiä useimmin ja he ovat kaikista tyytyväisimpiä seksielämiinsä.

Vesimiehet eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka harrastavat paljon seksiä. Lovehoneyn kyselyssä selvisi, että vesimiesten jälkeen eniten seksiä harrastavat härät, kalat, neitsyet ja leijonat.

Kyselyn mukaan vesimiehet ovat sängyssä jännittäviä sekä ennalta-arvaamattomia ja he todennäköisimmin ostavat piiskan. Popsugarin mukaan jos se kuulostaa liian fiftyshadesofgraymaiselta menolta, voit rohkaistua siitä, että vesimiehet ovat myös uskollisia kumppaneita.

Muidenkin horoskooppimerkkien edustajista paljastui mielenkiintoisia seikkoja kyselyssä. Esimerkiksi kalat nauttivat hienoksi pukeutumisesta makuuhuoneen puolella, oinaat todennäköisimmin kokeilevat kevyttä bondagea, ravut ovat sensuaalisia rakastajia ja vaa’at pitävät siitä, että heitä piiskataan.

Popsugarin mukaan kyselyyn osallistuneista lähet puolet uskovat siihen, mitä astrologia kertoo elämästä. Yksi viidestä on myös sitä mieltä, että henkilön horoskooppimerkki on tärkeä yhteensopivuuden kannalta parisuhteessa.

Lähde: Popsugar