Itseoppinut koira on omistajansa mukaan pieni virtuoosi.

Monet ovat kuulleet Freddie Mercurysta, Queen-yhtyeen ikonisesta edesmenneestä laulajasta, mutta Buddy Mercury ei välttämättä ole yhtä tuttu nimi. Myös Buddy on musikaalisesti lahjakas, levyttänyt artisti, mutta toisin kuin osittainen kaimansa, se ei ole ihminen.

Buddy on beagle, joka osaa soittaa pianoa ja laulaa – tai tassuttelee pianoa ja ulvoo, kuten jotkut sen musisointia voisivat kuvailla. Itseoppineen koiran osaamisesta on julkaistu videoita netissä ja Buddy on hurmannut ihmisten sydämet.

HuffPostin mukaan suloinen beagle asustaa Ronkonkomassa, Long Islandilla Yhdysvalloissa. Buddy on rescue-koira, jonka Wolfen perhe otti omakseen huhtikuussa 2016 ja nimesi sen Freddie Mercuryn mukaan, sillä hän on perheen lempiesiintyjä.

Omistajansa mukaan Buddy on pieni virtuoosi.

”Yritämme tehdä tästä hauskaa. Kun meillä on perhettä ja ystäviä syömässä, se joskus vain hyppää pianon ääreen. Se on pieni virtuoosi”, koiran omistava Laurie Wolfe kertoi.

Buddylla on myös omaa fanitavaraa myynnissä ja se on todella julkaissut albumin, jonka myynneistä puolet menevät löytöeläinkodeille.

”Haluamme auttaa useampia eläimiä tulemaan pelastetuksi. Meillä on rajallisesti tilaa omassa kodissamme. Emme voi tuoda niitä kaikkia tänne”, Wolfe sanoi.

Voit katsoa artikkelin yltä videon, jolla videon nimen mukaan Buddy tulkitsee oman versionsa Queenin Don’t Stop Me Now -kappaleesta. Lisää videoita löydät Buddyn YouTube-kanavalta, Instagramista tai Facebook-sivulta ja fanituotteita ja muuta tietoa sen kotisivuilta.

Lähde: HuffPost