Kiitos keksinnön, morsiusneidoilla on yksi tehtävä vähemmän hääpäivän aikana.

Jokainen nainen voi varmasti kuvitella, kuinka haastavaa hääpuvun kanssa on käydä vessassa, vaikka itse ei olisi sitä vielä kokenutkaan.

Monta kerrosta omaavan puvun helma aiheuttaa usein niin paljon vaivaa vessareissulla, että morsiusneidot joutuvat olemaan morsiamen apuna varmistamassa, ettei vahinkoja satu puvun suhteen – tai sitten pukua täytyy riisua yltä.

Yhdysvaltalainen Heather Stenlake on kuitenkin keksinyt oivan apukeinon, joka on saanut nimekseen Bridal Buddy. Se on käytännössä alushame, jonka avulla hääpuvun helman voi nostaa ylös – pussittaa sen – ja käydä tarpeillaan huomattavasti helpommin.

Morsiuspukuliikkeessä työskennellyt Stenlake kertoo kotisivuillaan, että yksi morsianten usein kysymistä asioista oli, kuinka hääpuvun kanssa käydään vessassa. Hän tiesi, ettei siihen ole helppoa vastausta ja alkoi pohtia ratkaisua.

”Miksi kukaan ei ole keksinyt jotain, joka auttaisi morsianta käymään vessassa ilman, että puku menee pilalle tai kastuu tai pahempaa, pienessä vessakopissa olisi useita naisia kanssasi”, Stenlake kirjoittaa sivuillaan.

Lopulta hän keksi Bridal Buddyn. Kotisivuillaan Stenlake neuvoo, että Bridal Buddya kannattaa kokeilla muutaman kerran ennen hääpäivää.

”Kuten hääkenkiesi kanssa, nekin täytyy ”ajaa sisään” ja ne tuntuvat juuri oikealta. Jos puvussasi on paljon kerroksia tai pitkä laahus, saatat tarvita apua kaiken saamiseksi Bridal Buddyyn”, Stenlake opastaa.

Bridal Buddya toimitetaan kansainvälisesti, joten suomalaismorsiametkin voivat halutessaan hankkia sellaisen avukseen. Morsianten pelastukseksi suunnitellusta alushameesta on saatavilla kaksi pituutta ja jos sitä ei halua pitää yllään koko päivää, sen saa pakattua pieneen pinkkiin pussukkaan.

Voit katsoa jutun yltä kuvaa klikkaamalla videon, jolla Bridal Buddyn käyttöä esitellään ja tutustua siihen tarkemmin täällä.

Lähde: Cosmopolitan UK


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia