Kun täyttää 30 vuotta, voi se tuntua jopa pelottavalta ja siltä hetkeltä, että on jo melkein keski-ikäinen.

Meidän yhteiskunnassamme on sellainen uskomus, että tuohon ikään mennessä olisi pitänyt jo saavuttaa monenlaisia asioita. Siksi monille voi iskeä kolmenkympin kriisi. Sen ei tarvitsisi olla niin, koska tuolloinhan ollaan vielä nuoria ja ehditään kyllä vielä tekemään ja kokemaan monia asioita. Silti monille tulee kiire ja he alkavat tekemään sen takia myös monia virheitä.

Moni nainen tekee nämä virheet, kun täyttävät 30 vuotta:

He eivät uskalla vaihtaa alaa. Se on virhe, koska moni tuntee itsensä kunnolla vasta silloin, kun he ovat 30-vuotiaita. Silloin on hyvä hetki esimerkiksi suunnata unelma-alalle.

Jos he ovat sinkkuja, he luulevat jäävänsä sellaisiksi. Siksi he saattavat huolia puolisokseen jonkun, joka ei ole heille se oikea. Tuossa iässä on kuitenkin vielä hyvin aikaa löytää juuri se oikea.

He uskovat, että asioita ei voi aloittaa kokonaan alusta. Se on väärä luulo, koska jokainen päivä antaa mahdollisuuden aloittaa alusta, oli minkä ikäinen nainen tahansa.

He pitävät itseään vanhan näköisenä. Kannattaa sen sijaan miettiä, että ehkä 10–20 vuoden päästä voi vain haaveilla, kuinka nuorelta silloin kolmekymppisenä näytti.

Lähde: A Conscious Rethink