Eksästä uneksiminen on todella yleistä, eikä se välttämättä tarkoita sitä mitä ajattelet – yhteen palaamista.

Toki sinulla voi olla välillä ikävä eksääsi tai muistelet yhteisiä kokemuksia, mutta entisestä kumppanista nähdyt unet useimmiten viittaavat sinuun itseesi.

Lue alta 5 syytä, jotka selittävät miksi näet unia eksästäsi silloin tällöin.

1.Sinulla on käsittelemättömiä tunteita eksääsi kohtaan.

Ennen kuin mietit tätä liikaa muista, että näiden tunteiden ei välttämättä tarvitse olla romanttisia. Uneksiminen eksästä voi tarkoittaa sitä, että haet suhteellenne päätöstä. Ehkä olet tyytymätön siihen, miten asiat päättyivät teidän kahden välillä, tai ehkä yrität edelleen työstää mielessäsi sitä, mitkä tekijät johtivat siihem, että suhde päättyi.

2. Olet huolissasi uuden suhteen menestyksestä.

Jos unelmoit eksästä uuden suhteen alkaessa jonkun toisen kanssa, todennäköisesti vertaat näitä kahta varmistaaksesi, että tällä kertaa asiat sujuvat. Jos aloitat suhdetta uuden henkilön kanssa, psyykkisi saattaa silti yrittää selvittää vanhan parisuhteen plussat ja miinukset. Tässä tilanteessa psyykkesi yrittää varmistaa menestystä uudessa suhteessasi.

3. Kyse ei ole entisestä kumppanistasi, vaan sinusta.

On mahdollista, että unessa oleva entinen kumppani edustaa osaa sinusta. Ehkä se tarkoittaa sitä, että luovutit liikaa itsestäsi aiemmassa suhteessa ja siitä mitä rakastat ja on aika saada se takaisin. Tai ehkä se tarkoittaa, että laiminlyöt itsesi jollakin tavalla. Oli miten oli, voit hyötyä siitä, että analysoit omaa käyttäytymistäsi entisessä parisuhteessa ja selvittää, onko sinun tehtävä muutoksia itsessäsi tällä kertaa.

4. Pelkäät, että joku muu satuttaa sinua uudelleen.

Monille ihmisille vanhasta suhteesta selviäminen on vaikeaa siksi, että siihen liittyy pelko loukkaantumisesta samalla tavalla – varsinkin jos ero oli erityisen hankala. Tällä voi olla jotain tekemistä eksäsi kanssa, joka esiintyy unissasi. Uni voi olla jopa tapa ymmärtää, että uusi suhteesi on menossa samaan suuntaan kuin entinen. Tämä voi tarkoittaa sitä, että sinun on muutettava kurssia tai että et ole käsitellyt aikaisempaa suhdetta kunnolla.

5. Kaipaat joitakin asioita suhteestanne.

Eksän näkeminen unessa voi tarkoittaa sitä, että vanhassa elämässäsi on jotain mitä kaipaat – ja haluat sen takaisin. Puuttuva kappale ei kuitenkaan välttämättä ole henkilö; se voi olla paikka, jossa asuit, jotain mitä teitte usein yhdessä, tai paikka, jossa vierailit usein tuona aikana elämässäsi.

Löysitkö selityksen unillesi? Jaa tämä artikkeli myös ystävillesi tiedoksi.

Lähde: hellogiggles.com