Mitä valitset kertoo paljon sinusta.

Monilla on oma suosikkiviina, jota juo joko sellaisenaan tai lantraa sitä jollain. Oma suosikki kertoo valitsijastaan aina jotain, joten lue alta kuvaukset siitä, millainen olet suosikkiviinasi perusteella.

Vodka

Neutraalin makuisen juoman valitseminen omaksi suosikikseen voi kertoa erilaisia asioita valitsijastaan:

1. Olet vasta aloittanut tutustumisen alkoholin maailmaan ja et pidä alkoholin mausta kovin paljon.

2. Olet tutustunut alkoholin maailmaan liian hyvin ja et halua maistaa sitä.

3. Olet venäläinen tai ukrainalainen isoisä tai -äiti ja olet brunssilla.

Bourbon

Tunnistat ahkeran työnteon arvon ja pidät arvossa siitä saamaasi palkintoa. Kun rakastat, rakastat täysillä ja kun et rakasta, teet sen todella selväksi. Ystäväsi odottavat saapumistasi juhliin, mutta ymmärtävät jos et pääse.

Gin

Uskot siihen, että ollaksesi todella luova, täytyy oppia klassikot. Olet sosiaalinen ja löydät aina jonkin yhteisen mielenkiinnonkohteen, josta puhua useampien kanssa. Kevät on lempivuodenaikasi.

Tequila

Ollaanpa kaikki yhtä mieltä yhdestä suurimmista ihmiskäytöksen paradokseista: jos joku kertoo sinulle, että heidän suosikkiviinansa on tequila, oletat heti, että kyseinen henkilö on emotionaalisesti epävakaa. Jos joku taas kertoo siniulle, että heidän suosikkicocktailinsa on margarita, oletat heidän olevan rentoja ja pitävän rennoista asioista. Olet ihana paradoksi, tequilan ystävä.

Irlantilainen viski

Olet paikalla pitämässä hauskaa ja kaikki pitävät seurastasi.

Skottilainen viski

Olet aina lukenut kaikki kirjat. Ystävät kääntyvät puoleesi aina uudestaan ja uudestaan. Suosit talvea kesän sijaan ja takkoja uima-altaiden sijaan. Kun olet paineen ja stressin alla, piilottelet ja selvität asiat tietäen, että juhlat odottavat toisessa päässä.

Absintti

Sinulla on ainakin yksi samettivaate ja osaat nimetä osan Henri de Toulouse-Lautrecin merkittävimmistä vaikuttajista. Rankaiset ehdottomasti kaikkia, jotka koettavat sytyttää sokeripalasi tuleen. Lempivuodenaikasi on aina, kun sataa eniten.

Rommi

Marssit erilaisen rumpalin tahtiin. Suosit sandaaleja saappaiden sijaan, tuoreita hedelmiä leivonnaisten sijaan ja suostut aina bileisiin. Ystäväsi tietävät, että juhlista tulee erilaiset, kun saavut paikalle.

Lähde: Huffington Post