Pikkutytöllä on hallussa niin Swiftin tyyli kuin ilmeet ja eleet.

Taylor Swift on yksi maailman tunnetuimpia esiintyjiä ja hänellä on varmasti monia imitoijia. Harva vain taitaa olla siinä yhtä herttaisen taitava kuin 7-vuotias näyttelijä Xia Vigor.

Vigor on mukana filippiiniläisessä Your Face Sounds Familiar -laulu- ja imitaatiokilpailussa, jossa lapset laulavat ja imitoivat tunnetuja artisteja. Yhdessä jaksossa Vigor tekeytyi Swiftiksi niin taitavasti, että video esityksestä on nyt viraalihitti ja esitys nousi otsikoihin ympäri maailman.

Vigor lauloi Swiftin You Belong with Me -kappaleen ja näytti, että hänellä on hallussa popparin ilmeet, eleet ja tyyli – Swiftin usein suosimaa punaista huulipunaa unohtamatta. Vigorin esitys oli nappisuoritus, jonka jälkeen hän piti juontajan haastattelussa Swift-roolinsa yllä.

Huffington Postin mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Vigor loistaa imitoinnin osaamisellaan: 5-vuotiaana hän voitti lasten kykykilpailun esittämällä Selena Gomezin Love You Like a Love Song -kappaleen.

Jos haluat nähdä, minkälaisia muita esityksiä Your Face Sounds Familiar -kilpailussa on nähty, löydät niitä lisää täältä.

Lähde: Huffington Post