Suuseksin harrastaminen saa tukea tutkijoiltakin.

Suuseksi on muutakin kuin vain harmitonta esileikkiä ja nyt tutkimuksetkin puhuvat sen puolesta, että miehet antaisivat suuseksiä naisille säännöllisesti.

The Sunin mukaan naiset voivat olla kehittyneet tuntemaan enemmän vetoa miehiin, jotka säännöllisesti antavat suuseksiä. Tämä on Medical Dailyn johtopäätös vuonna 2013 julkaistusta tutkimuksesta, johon osallistui noin 240 pitkässä parisuhteessa olevaa heteromiestä.

Tutkimuksen mukaan säännöllisesti suuseksiä kumppaneiltaan saavat naiset ovat todennäköisemmin uskollisia kumppaneilleen ja suuseksi on miehille avainstrategia pitää nainen itsellään ja onnellisena.

Tutkimus osoitti, että miehet, jotka todennäköisemmin kertoivat saavansa naisensa laukeamaan suuseksin avulla, mielsivät naisen myös todennäköisemmin haluttavaksi toisten miesten silmissä.

Tämän myötä mitä innokkaampia miehet ovat tyydyttämään kumppaninsa, jonka uskovat omaavan myös muita vaihtoehtoja kumppaniksi, sitä todennäköisemmin he antavat suuseksiä varmistaakseen, ettei nainen petä.

Jos tämä kuulostaa itsestään selvältä, sitä se The Sunin mukaan onkin, sillä tutkimus selvitti, että kumppaniensa tyydyttämät naiset päätyvät vieraaseen sänkyyn epätodennäköisemmin.

Suuseksin harrastamiselle on myös muita syitä, sillä biologit ovat antaneet oman selityksensä sille, miksi naiset ovat kehittyneet nauttimaan siitä niin paljon. Asiantuntijat väittävät, että kun nainen saa suuseksiä ennen yhdyntää, voi seksin laatu parantua merkittävästi, koska se lisää naisen kiihottumista sekä toimii luonnollisena ”liukuvoiteena”.

The Sunin mukaan asiantuntijat ovat kertoneet saman pätevän toki myös mieheen – ennen yhdyntää annettu suuseksi on naisten tapa varmistaa, että mies ei ole kuiva ja on valmis seksiin.

Voit lukea tutkimuksesta lisää täältä.

Lähde: The Sun

Kommentit

Kommenttia