Miehet pitävät tällaisia kasvoja viehättävimpinä – tulos voi yllättää sinut

Jokainen nainen on kaunis omalla tavallaan, mutta monen miehen mielestä tietynlaiset kasvot ovat kaikista viehättävimmät.

Kukaan ei oikeasti tee mitään tällä tiedolla, että millaiset nämä miehiä eniten viehättävät kasvot ovat. Mutta sen kuuleminen on mielenkiintoista. Olisi hienoa, jos jokainen nainen olisi kaikkien miesten mielestä kaunis, mutta eihän se ole mahdollista.  

Viehättävimmät kasvot yllättivät

Jokaisella on omat mieltymyksensä, mutta eräässä tutkimuksessa selvitettiin millaiset naisen kasvot miellyttävät suurinta osaa miehistä. Tulokset olivat aika yllättävät. Nämä kasvot eivät olleet sellaiset, joita on vain harvoilla naisilla. Ne olivat sellaiset, jollaiset on monilla naisilla. Miehet pitävät siitä, että naisen kasvot ovat symmetriset ja näyttävät nuorekkaalta.

Tulokselle löytyy myös tieteellinen selitys

Tutkijat osasivat selittää tämän tuloksen hyvin mielenkiintoisella tavalla. Miehet eivät pitäneet viehättävinä kasvoja, jollaisilla pärjää esimerkiksi kauneuskilpailuissa, koska tässä oli kyse samalla myös lisääntymisestä. Keskiverto naiset viehättävät eniten, koska he näyttävät hedelmällisiltä ja terveiltä. Miesten alitajunta valitsi tuollaiset kasvot viehättävimmiksi.  

Huolimatta siitä, mitä yhteiskunta kertoo meille kauneudesta ja houkuttelevista ominaisuuksista, tässä asiassa biologia vei voiton.

Lähde: Yourtango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.