Miehet ovat avautuneet teoista, joilla naiset ovat pilanneet treffit.

Ensimmäisillä treffeillä yleensä tavoitteena on antaa hyvä vaikutelma itsestään seuralaiselle – ensivaikutelmat kun ovat usein etenkin deittaillessa erittäin tärkeitä. Hyvin alkaneet treffit voivat kuitenkin helposti karata käsistä ja mennä jollain tavalla pieleen.

Miehet ovat nyt valottaneet kamalimpia treffikokemuksiaan Reddit-sivustolla ja nimimerkkiensä suojista kertoneet, miten naiset ovat pilanneet ensitreffit eli toisin sanoen kertoneet, mitä naisten ei kannattaisi treffeillä tehdä.

Miesten paljastusten mukaan naisten ei kannattaisi ensitreffeillä…

– … leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa

”Olen pirun tyhmä, kun kyse on tällaisesta, joten älkää tehkö niin”, Heavy_Cheese_Gunner kirjoittaa.

”Tämä haiskahtaa myös ylemmyydeltä. Minua ei kiinnosta tapailla ketään, joka kuvittelee olevansa minua parempi”, audigex säestää.

– … olettaa miehen pitävän keskustelun käynnissä.

”Dialogiin tarvitaan kaksi”, nimimerkki jkvrieaunak muistuttaa.

”Vasta nainen sanoi minulle trefeillä ’Miksi kyselet minulta asioita?’ Siksi, koska sinä et tuo keskusteluun mitään ja laitat minut tekemään kaiken työn”, rideshotgun jatkaa aiheesta.

– … puhua ex-kumppanista

”Olen täysin samaa mieltä! Exästä puhuminen saa minut hermostuneeksi”, igor_kapronov kommentoi.

– … olettaa miehen maksavan

”Hän todennäköisesti maksaa kuitenkin, mutta tarjoudu edes. 50/50 on parasta”, sebwise kirjoittaa.

”Kerran vein naisen syömään ja hän tarjoutui maksamaan oman annoksensa. Maksoin silti, mutta kun menimme myöhemmin samana iltana jäätelölle, hän halusi maksaa minun jäätelöni. Ole kuin tämä nainen. Arvostuksella on väliä”, mmpro55 vinkkaa.

– … olla myöhässä

”Ehkä 10 minuuttia on okei, mutta 30, 40 minuuttia ensitreffeillä? Ei kiitos”, inthesandtrap kirjoittaa.

– … katsoa puhelinta

”Ainoa poikkeus on, jos pikaisesti googlaat jotain, mikä tuli esiin keskustelussa”, inthesandtrap mainitsee.

”Vie kiinnostuksen, se on myös todella tylyä”, unboxit kirjoittaa.

”Jätät miehen huomiotta ja jatkuvasti tutkailet puhelinta”, GYN-k4H-Q3z-75B myötäilee.

”Mies tai nainen, en ymmärrä, miten kenestäkään tämä on hyväksyttävää. Näen tätä koko ajan treffeillä olevien kohdalla tai ystävien kanssa ulkona ollessa ja se on niin surullista”, mstibbs13 kirjoittaa.

– … työhaastattelumaisten kysymyksien esittäminen tai palkasta uteleminen

”Ärsyttävin asia, nainen kerran kysyi minulta ’Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?'”, Ltfan2002 kertoo.

”Kaverini meni treffeille naisen kanssa, kuka kyseli häneltä yksityiskohtaisesti hänen sairausvakuutuskorvauksista”, burt–mackilin kirjoittaa.

”Australian puolustusvoimien palkkataulukot löytää netistä ja tämä nainen oli ladannut sen ja sitten kysyi minulta, millä tasalla olen. Se oli täysi haastattelu”, InfamourBagpiper paljastaa.

Alla vielä kaksi hieman pidempää kertomusta esimerkkinä miesten kokemuksista:

Exän perässä

TheNewGuyAgain paljasti Redditissä, kuinka treffit olivat menneet hienosti ja syötyään nainen ehdotti, jos he jatkaisivat iltaa baarissa, jossa olivat tavanneet viikkoa aiemmin.

”Pääsimme baariin, tilasimme muutamat juomat ja meillä oli ihan hauskaa. Nainen huomautti, että samassa baarissa oli mies, kutsutaan häntä Chadiksi, jota hän oli tapaillut muutaman kuukauden. Se on aika kiusallista ottaa esiin, mutta ihan miten vain. Tavallaan tiedän Chadin, koska hän on baarin vakioasiakas ja meillä on yhteisiä kavereita. En tiennyt, että treffiseuralaiseni oli tapaillut häntä. Chad näki, että olin naisen kanssa ja pian lähti baarista. Muutamaa minuuttia myöhemmin deittini alkoi katsella puhelintaan ja viestiellä jollekin. Menin tilaamaan toisen kierroksen juomia ja takaisin tultuani deittini kysyy, olisiko okei, jos hän menisi takaisin Chadin luo. Sanoin, että hän voi tehdä mitä haluaa. Sitten toivotin hyvää iltaa ja menin yksin kotiin. Tuntia myöhemmin hän viestitti minulle pahoitellen ja sanoi, ettei Chad päästänyt häntä sisään. Sitten hän kysyi, voisiko tulla minun luokseni. Kohteliaasti kieltäydyin ja menin nukkumaan”, hän kirjoittaa.

”Sanoisin siis, että yritys päästä exän pöksyihin on iso virhe naiselta ensitreffeillä”, hän päättää.

Liian takertuvainen

Tucker33 kirjoittaa myös hieman pidemmän tarinan siitä, kuinka eräs nainen onnistui pilaamaan kaiken jo ennen kuin he pääsivät itse ensitreffeille. Mies taustoittaa, että oli tavannut naisen netissä ja jutellut hänen kanssaan jonkin aikaa ja nainen oli kertonut, että hänen ex-aviomies oli harrastanut seksiä naisen parhaan ystävän kanssa ja he olivat karanneet yhdessä.

”Eräänä iltana sovimme, että tapaamme, kun pääsen töistä. Koko päivän hän kutsui minua muruksi, sanoi rakastavansa minua ja viestitti jatkuvasti. Jos en vastannut heti, hän pommitti puheluilla. Hän tiesi missä olin. Sitten työvuoroni kaksi viimeistä tuntia hän laski aikaa. Vain kaksi tuntia, tunti ja 45, tunti 30 ja niin edelleen kunnes viimeiset 20 minuuttia sitä tapahtui joka minuutti. Kun vuoroni oli ohi, hän viestitti minulle 3-4 kertaa, joko olin tulossa. Sain viimein tarpeekseni ja sanoin, että en ollut eikä sitä tule tapahtumaan. Sitten hän alkoi laittaa kuvia itsestään itkemässä. Minun täytyi olla reagoimatta hänen viesteihinsä pari päivää ennen kuin hän lopetti. Naisparka ei päässyt edes ensitreffeille”, hän kertoo.

Voit lukea lisää paljastuksia täällä.

Mitä mieltä olet miesten paljastuksista / vinkeistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Daily Mail, Reddit