Petitouhutapoja selvittäneen kyselyn mukaan miehet ovat aamuvirkkuja ja naiset yökyöpeleitä seksin harrastamisen ajankohdan suhteen.

Jos sinusta on joskus tuntunut, että sinä ja miehesi haluatte harrastaa aina seksiä eri aikaan päivästä, et ole ainoa, joka tätä on kokenut. Seksilelumerkki Lovehoneyn kyselyn mukaan eri sukupuolet haluavat harrastaa seksiä eri aikaan päivästä.

Kyselyn tulosten perusteella miehet ovat innokkaampia kello 06-09 aikaan aamulla, kun taas naisilla tekisi mieli touhuta kello 23-02 aikaan. Telegraphin mukaan tarkka, keskimääräinen aika haluta harrastaa seksiä on miehillä 07:54 ja naisilla 23:21.

Kyselyyn vastasi 2 300 aikuista. Miehistä vain 16 prosenttia sanoi haluavansa säännöllisesti harrastaa seksiä ennen nukahtamista ja naisista vain 11 prosenttia oli intohimoisimmillaan aikaisin aamulla.

”Tämä osoittaa, että sukupuolten välillä on suuret erot seksin harrastamisen ajankohdan suhteen. Miehet ovat valmiita juuri ennen aamupalaa ja naiset taas haluavat eniten intohimoa viimeiseksi illalla”, Lovehoneyn toinen perustaja Richard Longhurst kommentoi.

Kyselyn mukaan ihmisillä on taipumusta asettua aloilleen sellaisen henkilön kanssa, kenellä on samankaltaiset seksihalut ajankohdan suhteen. Telegraphin mukaan vastanneista naisista 63 prosenttia ja miehistä 54 prosenttia kertoi haluavansa harrastaa seksiä samoihin aikoihin nykyisen kumppaninsa kanssa.

44 prosenttia naisista ja 33 prosenttia miehistä kertoi, että aiemmissa parisuhteissa epäsopivat seksihalut olivat aiheuttaneet ongelmia parisuhteeseen.

”On rohkaisevaa, että suurin osa ihmisistä löytää seksuaalisen onnen lopulta kumppanin kanssa, kenellä on samanlaiset tarpeet. Lovehoney sai kuitenkin selville, että suurella osalla on muutamia vaikeita parisuhteita kumppaneiden kanssa, kun halut eroavat omista”, Longhurst sanoi.

Lähde: Telegraph