Miehen suloinen kosinta ihastuttaa: Sormus piilotettuna tilaustyönä tehtyyn Monopoly-peliin – katso kuvat

Mies valitsi avukseen Monopolyn, koska se on tyttöystävän lempipeli ja muokkasi sitä niin, että pelilaudan paikoilla oli erityinen merkitys parille.

Monopoly on lautapeli, jonka pelaaminen voi helposti johtaa esimerkiksi mököttämiseen tai riitelyyn niin perheenjäsenten, ystävien kuin pariskuntienkin pelatessa. Justinin ja hänen tyttöystävänsä Michalin pelatessa lopputulos oli kuitenkin paljon, paljon onnellisempi; Justin kosi pelin avulla Michalia ja sai myöntävän vastauksen.

Justin julkaisi syyskuun viimeisenä viikonloppuna netissä kuvakokoelman hänen Monopoly-kosinnastaan, mikä on ihastuttanut ihmisiä ympäri nettiä kuvakokoelman levitessä. Itse kosinta tapahtui jo joulupäivänä, mutta Justin halusi julkaista nyt kuvat jakaakseen muille, kuinka hyvä pelistä tuli.

Justin kertoi valinneensa juuri Monopolyn, koska se on Michalin lempipeli. Parin yleensä käyttämä lautapeli oli kuitenkin vanhentunut ja siitä puuttui osia, joten Justin päätti tehdä oman.

Tilaustyönä tehdyssä pelissä oli pariin liittyviä katuja ja paikkoja, kuten heidän ensitreffiensä paikka sekä kadut, missä heidän kotinsa olivat siihen aikaan, kun he tapasivat. Brittilehti Metron mukaan Justinin ystävä Mark Becker valmisti pelilaudan ja Justin taas teki siihen tarvittavat kortit Excelillä.

Justin kirjoitti kosintansa Sattuma-korttiin ja hän hankki mittatilausnopat, joissa oli toisessa vain nelosia ja toisessa kolmosia, jotta Michal heittäisi seitsemän, jolla pääsee Sattuma-kohtaan pelilaudalla.

Kosintakortissa luki: ”Menetkö naimisiin kanssani? Jos kyllä, siirry Luksusveroon.”

Michalin vastaus oli kyllä ja hänen siirryttäyä oikeaan kohtaan pelilaudalla, Justin polvistui ja vuodatti tunteitaan ennen kuin otti taskustaan pitkän metallilangasta tehdyn avaimen ja avasi Luksusveron alta salaluukun, jossa oli timanttisormus.

”Michal ei ollut uskoa, kuinka pitkälle olin mennyt kosinnan takia. Otin sormuksen pelilaudan salakätköstä ja pujotin sen hänen sormeensa. Se sopi täydellisesti. Michal rakasti kosinnan jokaista hetkeä ja olen siitä iloinen. Se vaati paljon suunnittelua, mutta nautin jokaisesta hetkestä”, Justin sanoi.

Katso alta Justinin Imgurissa julkaisema kuvakooste kosinnasta:

Monopoly Board Proposal

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.