Menit sitten rantalomalle Espanjaan tai bilettämään Ibizalle, näitä ihmistyyppejä tulee takuulla vastaan.

Jostain syystä aina lomamatkalla ollessaan kohtaa samanlaisia ihmistyyppejä. Osa niistä huvittaa, osa ärsyttää.

Seuraavaan matkaasi valmistautuessa, paina mieleesi myös nämä ihmistyypit, jotta heidän kohtaaminen on helpompaa.

1. Herra Tiukat Uikkarit

Hän on yleensä todella ruskettunut lihaskimppu, yleensä jostain päin Etelä-Eurooppaa. Hän on ahtanut itsensä todella tiukkoihin Speedoihin, jotka tuovat hänen alakerran varustuksensa hyvin esille. Hänellä ei ole lainkaan ihokarvoja ja hän katselee naisten perään avoimesti.

2. Huutava lapsi

Yleensä huutava lapsi, tai useita, on lähistöllä, kun haluat nauttia auringosta ja rentoutua. Lapsi itkee milloin mistäkin syystä – ja aina syytä ei edes tarvita. Lasta itkettää, kun hänen jäätelönsä sulaa auringossa tai kun ystävällinen lapsi koettaa leikkiä hänen kanssaan. Lomamatka on tälle tympeää ja hän olisi huutamisesta päätellen tyytyväisempi kotona.

3. Kuhertelijat

Tämä pari saattaa olla häämatkallaan tai sitten he vain käyttäytyvät kuin olisivat. He suukottelevat toisiaan jatkuvasti ja eivät malta pitää näppejään erossa toisistaan. Muut lomalaiset joutuvat seuraamaan vierestä heidän siirappista menoaan.

4. Lomaileva poikaporukka

Nämä kaverukset ovat lähteneet yhdessä pitämään hauskaa ulkomaille. Aikaisin aamulla heillä on jo alkoholipitoiset juomat käsissään ja iltapäivällä he ovatkin sammuneet uima-altaan lähettyville. He todennäköisesti myös jekuttavat toisiaan ja ainakin yksi porukasta saa matkamuistoksi palaneen selän, jossa on kuitenkin yksi vaalea, sukupuolielintä muistuttava läiskä, kun kaverit ovat päässeet leikkimään aurinkorasvalla.

5. Bilehile

Tämä nuori nainen menee jätkien mukana mölyten ja riehuen. Myöhemmin hän osallistuu baarikierrokselle ja yön vaihtuessa aamuun, hän istuu jalkakäytävän reunalla oksentamassa.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia