Mallia muualta – piristä seksielämääsi muiden maiden versioilla eri seksiasennoista

Ota mallia muista eurooppalaisista kokeilemalla eri maiden seksiasentoja.

Jos seksielämäsi on alkanut tuntua hieman liian tutulta ja turvalliselta ja kaipaisit siihen uutta vipinää, on siihen helppo ratkaisu: ota mallia muualta – tässä tapauksessa muista Euroopan maista.

Nappaa omaan repertuaariin siis nämä muiden maiden seksiasennot:

Elefantti (Italia ja Ranska)

Tätä asentoa kutsutaan myös ”lazy doggy” -nimellä, sillä se on muunnos takaapäin-asennosta. Makoile mahallasi ja aseta vatsasi alle tyyny, jotta lantiosi nousee hieman ylös. Sen jälkeen mies työntyy takaapäin ja tukee käsillään yläkroppaansa.

Asennossa on tuhmuutta, mutta myös säväys romantiikkaa. Milanossa seksiterapeuttina toimivan Gaia Pollonin mukaan parin vartalot pysyvät lähellä toisiaan, joten suuteleminen on mahdollista.

”Naisen alla oleva tyyny taas auttaa tuomaan stimulaatiota g-pisteellä”, Polloni sanoi.

Lootus (Espanja)

Sen sijaan, että nainen olisi päällä ja mies selällään, tässä asennossa ollaan sylikkäin. Asetu hänen syliin ja kiedo jalkasi hänen vyötärön ympärille – vartaloistanne pitäisi muodostua eräänlainen kukka.

Espanjassa asento edustaa seksuaalista vapautta.

”1970-luvulla elokuvat, joissa oli seksikohtauksia, olivat kiellettyjä. Menimme Ranskaan katsomaan niitä. Viimeinen tango Pariisissa -elokuvassa on lootus-asento. Se on edelleen mielissämme”, Madridin Syracusen yliopistossa seksuaalisuuden ohjaajana toimiva Belen Molinuevo kertoi.

Asennon kuumuutta lisää se, että siinä on erittäin helppo katsoa toista silmiin.

Lähetyssaarnaaja – asenteella (Alankomaat)

Tämä on muuten kuin tuttu lähetyssaarnaaja, mutta siihen saa uutta särmää, kun nainen levittää kätensä ja jalkansa kuin kotka siipensä. Tapasi asetella kehosi voi alitajuisesti viestiä muutoksen seksuaaliseen asenteeseesi.

”Mitä enemmän avoinna naisen vartalo on – kädet tai jalat levällään – sitä haavoittuvaisempi hän on. Se tekee seksistä eroottisemman tuntuisen ja vähemmän varjellun”, losangelesilainen seksiterapeutti Brandy Engler sanoi.

Miltä seksiasennot kuulostavat? Kiinnostaisiko kokeilla? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Women’s Health