Kenguru ilmestyi kentälle kahdesti ja jälkimmäisellä kerralla pakotti laittamaan pelin hetkeksi poikki.

Australian Canberrassa paikallista naisten jalkapallo-ottelua seuranneet ihmiset saivat pelin lisäksi muutakin ihmeteltävää, kun kenguru hyppelehti kentälle kesken ottelun. Harvinainen näky tallentui myös videolle ja kengurun yllättys on noussut uutisotsikoihin.

Kenguru ilmestyi kentälle ensin Belconnen United Blue Devilsin ja Canberra Football Clubin ottelun puoliajalla, kertoo australialainen ABC News. Kengurua koetettiin hätistellä pois kentältä jalkapallojen avulla, mutta kuten artikkelin yllä olevalta videoltakin näkyy, se ei tästä ollut juuri moksiskaan, vaan vaikutti kiinnostuneemmalta jalkapalloista.

”Se oli melko tyytyväinen saadessaan pallon ja antoi hyvän laatusyötön”, selostaja Russ Gibbs kertoi kengurutilanteesta.

Ottelun ollessa tauolla kenguru loikki pois kentältä viereiselle parkkipaikalle, mutta toisen puoliajan juuri alettua se ilmestyi takaisin kentälle ja sai pelaajat juoksemaan pitkin kentää. ABC Newsin mukaan ottelu keskeytyi puoleksi tunniksi kengurun takia.

”Onneksi Belconnen Unitedin valmentaja hyppäsi autoonsa ja ajoi sen ulos kentältä”, Gibbs sanoi.

Kengurut eivät ole harvinainen näky Canberrassa, mutta Gibbsin mukaan on epätavallista, että kenguru löytää tiensä suljettuun paikkaan, mikä teki sen hätistelystä vaikeampaa.

”Se oli vaikeaa tehdä ilman, että sitä ärsyttää ja saa hermostumaan”, selostaja totesi.

”Kengurut ovat yksiä tunnetuimmista australialaisista eläimistä eikä sellaista halua satuttaa”, hän lisäsi.

Voit katsoa videon kengurun touhuista artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: ABC News