Oletko koskaan miettinyt, mitä tietyissä kohdissa olevat luomet tarkoittavat?

Lähes jokaisella meistä on kehossaan luomia, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Niitä voi olla lähes missä kohti tahansa ja jokin niistä voi paljastaa sinusta mielenkiintoisen asian. On tehty muinaisia ​​astrologisia tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että luomi tietyssä kehonosassa voi paljastaa jotain persoonallisuudesta, onnesta tai tulevaisuudesta. Muistathan, että osa luomista ei ole hyvänlaatuisia. Jos kuitenkin ovat, katso tästä alta, mitä ne voivat missäkin kohtia kehoa tarkoittaa.

Luomi käsivarressa voi tarkoittaa, että on ahkera työntekijä

Käsivarressa oleva luomi voi tarkoittaa sitä, että on todella ahkera työntekijä. 

Selässä oleva luomi voi symboloida huonoa onnea

Saatat joutua kokemaan elämässäsi paljon esteitä ja vastoinkäymisiä, jos selässäsi on luomia.

Luomi rinnan alueella voi tarkoittaa hyvää onnea

Jos rinnan alueellasi on luomia, taidat pitää itseäsi hyvin onnekkaana. Saatat olla myös erittäin kunniahimoinen ja antelias.

Luomi kaulassa viittaa väsymykseen

Saatat olla rentoutumisen tarpeessa, jos kaulassasi on luomia. Se voi nimittäin olla varotus siitä, että et rentoudu tarpeeksi.

Otsassa olevat luomet ovat viisauden merkki

Erityisesti keskellä otsaa oleva luomi tarkoittaa viisautta. Muualla otsassa olevat luomet voivat viitata vaurautta.

Huulen lähellä oleva luomi on muutakin kuin kauneuspiste

Huulen päällä oleva luomi voi tarkoittaa sitä, että haluaa saavuttaa elämässä paljon. Jos luomi on huulen yläkulmassa, viittaa se siihen, että rakastaa elämän hienoimpien asioiden nauttimisesta.

Poskessa oleva luomi voi tarkoittaa rohkeutta

Poskessa olevat luomet voivat tarkoittaa montaa eri asiaa, kuten rohkeutta, rehellisyyttä ja ahkeruutta. Sellaiset viittaavat myös siihen, että on urheilullinen ja antimaterialistinen. Oikeassa poskessa oleva luomi voi tarkoittaa herkkää ja huolehtivaista henkilöä, joka arvostaa perhettä. Kun taas vasemmassa poskessa oleva voi tarkoittaa henkilöä, joka on introvertti ja ylimielinen.

Leuassa oleva luomi voi tarkoittaa suorasukaisuutta

Jos leuassa on luomi, voi se viitata moneen eri asiaan, kuten siihen, että välittää muista. Se voi viitata myös hyvään sopeutumiskykyyn, päättäväisyyteen ja itsepäisyyteen. Jos luomi on leuan oikealla puolella, se edustaa yleensä diplomaattista luonnetta ja loogista ajattelukykyä, kun taas vasemmalla puolella oleva luomi edustaa yleensä henkilöä, joka on suorasukainen, tylsä ja rehellinen.

Luomi ohimoissa tai hiusrajalla voi tarkoittaa sitä, että pitää matkustamisesta

Ohimoilla tai hiusrajalla olevaa luomea voi olla vaikea huomata. Jos näissä paikoissa on luomi, voi se tarkoittaa sitä, että pitää matkustamisesta. Se voi viitata myös siihen, että elää hyvää elämää ja on ehkä mennyt nuorena naimisiin tai tulee menemään.

Kämmenessä oleva luomi on harvinainen

Se voi olla sekä huono että hyvä asia, jos luomia löytyy myös kämmenistä. Sellainen ihminen saattaa olla ahkera ja energinen, mutta myös hänellä voi olla myös epävakaita ominaisuuksia. Hän voi olla melkoinen rahan tuhlaaja.

Luomi takapuolessa tai pakaroissa viittaa arvostukseen

Jos sinun takapuolessasi tai pakaroissa on luomia, sinua taidetaan arvostaa kaikessa mitä teet. Silloin on hyvät mahdollisuudet menestykseen ja rikastumiseen.

Jos on sydämetön, voi sääristä löytyä luomia

Sääressä oleva luomi voi liittyä sydämettömyyteen toimintaan. Samaa voivat tarkoittaa myös nilkasta löytyvät luomet.

Luomi olkapäässä viittaa kunnolla elettyyn elämään

Olkapäässä olevat luomet voivat kertoa sen, että on elänyt elämäänsä täysillä.

Päänahassa oleva luomi on hyvä merkki

Oli luomi missä tahansa kohti päänahkaa, viittaa se muinaisen kiinalaisen astrologian mukaan vain hyvää. Se symboloi elinikäistä onnea.

Kyynärpäässä oleva luomi viittaa myös hyviin asioihin

Kyynärpäässä oleva luomi voi tarkoittaa menestystä ja vaurautta koko elämän ajan. Se voi tarkoittaa lisäksi, että on tapana nauttia hyvästä taiteesta tai rennosta kävelystä ulkona.

Ranteessa oleva luomi voi löytyä silloin, jos on kokenut elämässä jo paljon

Jos ranteessa on luomia, on ehkä joutunut kokemaan elämässä paljon ja ehkä vähän jo liikaakin. Se näyttää maailmalle kuitenkin myös sen, että on vahva ihminen.

Kainalossa oleva luomi voi tarkoittaa muutamaa eri asiaa

Jos luomi löytyy kainalosta, voi se tarkoittaa, että on hyväonninen. Oikeassa kainalossa oleva luomi tarkoittaa ehkä sitä, että tekee paljon töitä, koska unelmoi rikkauksista, jotka ylittävät villeimmätkin mielikuvitukset. Vasemmassa kainalossa oleva luomi koskee miehiä, jotka viettävät elämänsä jahtaamalla naisia.  

Luomi oikealla, vasemmalla tai keskellä mahaa viittaavat eri asioihin

Luomi oikealla puolella vatsaa tarkoittaa, että on jonkin verran ongelmia tai draamaa rakkauselämässä, mutta samalla se voi viitata suuren määrää rahaa. Luomi vasemmalla puolella saattaa tarkoittaa, että on mustasukkaisuusongelmia ja saattaa olla laiska ansaitakseen rahaa. Vatsan keskellä oleva luomi lähellä napaa tarkoittaa, että on edessä vivahteikas elämä.

Luomi sukupuolielimissä viittaa hyvään seksielämään

Joillakin voi olla luomia myös sukupuolielimissä, joka viittaa hyvään seksielämään. Mutta samalla se voi tarkoittaa sitä, että on taipumusta pettämiseen. Luomet alapäässä voivat viitata myös tuhansiin muihin asioihin, joista kuitenkin jokainen liittyy jollakin tavalla seksiin.

Lähde: The List