Lyhyttä videota on katsottu miljoonia kertoja muutamassa päivässä.

Rentouttava kylpy tekee välillä terää ja pieni Tokki-lemmikkikanikin olisi halunnut päästä nauttimaan kylvystä yhdessä omistajansa Erica Lillardin kanssa. Kanit pesevät itse itsensä, joten kylpy ei ollut sille tarpeen, mutta Tokki yritti silti sinnikkäästi päästä ammeeseen.

Lillard kuvasi Tokkin puuhista lyhyen videon, jonka hän julkaisi Twitterissä ja siitä on sittemmin tullut viraalihitti.

”Julkaisin videon, koska ajattelin sen olevan hassua, että Tokki koetti päästä kylpyyn, vaikka kanien ei pitäisi ottaa tuollaisia kylpyjä ja on villiä, miten isoksi video on paisunut”, Lillard sanoi BuzzFeedille.

”Minusta se on niin siistiä, että niin monet ihmiset ovat nähneet videon”, hän lisäsi.

He’s so proud of how much he’s grown

Video on saanut paljon ihastelua osakseen somessa ja BuzzFeedin mukaan monet ovat myös kyselleet, miksi Lillard ei päästänyt kania kylpyyn.

”Niiden ei pitäisi ottaa tuollaisia kunnon kylpyjä, koska ne voivat joutua shokkiin. Ne pesevät itsensä, kuten kissatkin”, omistaja kertoi.

Athensin kaupungissa Georgiassa asuva Lillard oli videon kuvaamisen aikoihin omistanut Tokkin vasta vajaat pari viikkoa.

”Se on mukavin pieni heppu ja haluaa aina juoksennella ympäriinsä”, Lillard kuvaili lemmikkiään.

Lillard kutsuu kaniaan Tokkiksi, mutta alun perin se sai nimen Oskar.

”Koska se on niin pieni, eläinlääkäri ei pysty varmistamaan sen sukupuolta”, hän sanoi BuzzFeedille.

Tokkille on avattu oma Instagram-sivu, minkä kautta voit seurata suloisen kanin touhuja. Alta voit katsoa Tokkista kuvatun suloisen viraalivideon.

Lähde: BuzzFeed