Tiiserin perusteella tarina ainakin alkaa animaatiosta tutulla tavalla – kera tuttujen laulujen.

Disney tuo Leijonakuningas-animaation tarinan takaisin valkokankaille ensi kesänä, kun siitä julkaistaan uusi versio, jossa Jylhämaan eläinhahmot ovat perinteisen animaation sijaan toteutettu elävän näköisesti CGI-tekniikalla. Tästä uudesta versiosta on nyt saatu esimakua, kun ensimmäisen tiiseri näki päivänvalon.

Tiiserin perusteella tuleva elokuva seuraa vuonna 1994 julkaistua animaatiota tarkasti – ainakin alkuvaiheessa. Tiiserissä muun muassa Jylhäkallion kielekkeellä esitellään juuri syntynyttä leijonanpentua, Simbaa, joka on perivä kuninkuuden sitten, kun isänsä Mufasa kuolee, sekä nähdään kohtalokas gnuulauma.

Disneyn julkaisemalla maistiaisella myös kuullaan animaatiosta tuttu ääni, sillä kuten animaatiossa, on uudessakin versiossa Mufasan ääninäyttelijänä James Earl Jones. Muissa rooleissa ovat muun muassa Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Chiwetel Ejiofor (Scar), Billy Eichner (Timon) ja Seth Rogen (Pumba).

Uuden version musiikisa vastaa animaation tavoin Hans Zimmer ja osa lauluista tulee olemaan animaatiosta tuttuja – jo tiiserissäkin kajahtaa Elämän tie -kappaleen (Circle of Life) ikoninen alku. Colliderin mukaan elokuvassa ovat mukana sen lisäksi animaation laulut Kunhan kruunun saan kuninkaan (I Just Can’t Wait to Be King), Hakuna Matata ja Tunnetko tään rakkauden (Can You Feel the Love Tonight?).

Jylhämaahan ja sen Jylhäkalliolle palataan Jon Favreaun ohjaamassa elokuvassa 17. heinäkuuta 2019. Katso upea tiiseri artikkelin yltä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia