Talvi ja pakkaspäivät tarjoavat hyvän syyn jäädä sisätiloihin yhdessä rakkaansa kanssa ja antautua intohimon vietäväksi.

Kun ulkona paukkuu pakkanen, ei sisätiloissakaan aina houkuta vähentää vaatetta. Onneksi peiton alla voi lämmitellä vaikka täysin ilman rihman kiertämää, jos vieressä on toinen ihminen, ja ottaa yhdessä ilo irti talviseksistä ja kuumia hetkiä tarjoavista seksiasennoista.

Peiton alla puuhastellessa tietyt seksiasennot toimivat muita paremmin. Women’s Health kävi läpi parhaimpia seksiasentoja kylmien talvipäivien varalle ja suomensimme vinkit alle.

Lähetyssaarnaaja

Women’s Health kertoo, että lähetyssaarnaaja on helppo toteuttaa myös peiton alla – ja asento on muutenkin aliarvostettu. Kylmänä päivänä tässä asennossa peitto kannattaa vetää päällä olevan kumppanin hartioille saakka ja alla oleva voi käsiensä avulla pitää peiton paikoillaan. Ajatus on olla kunnolla peittoon kääriytyneenä ja todella lähekkäin. Asennossa voi saada lisää stimulaatiota klitorikselle, kun alla olevan naisen takapuolen alle laittaa tyynyjä ja klitorista voi näin painaa vasten kumppanin häpyluuta. Women’s Healthin mukaan tyynyt myös lisäävät kotoista tunnelmaa talviseksisessioon.

Lusikka

Lusikka-asennossa ollaan kyljellään ja parin toinen osapuoli on toisen takana, eli selkä ja vatsa ovat vastakkain. Tässäkin on ajatus vetää peitto melkein korviin, tehdä sen alla olo mukavaksi ja heittäytyä sitten halujen ja himojen vietäväksi. Lusikassa pari on todella lähekkäin ja hempeässä asennossa ei ainakaan tule vilpoinen olo.

Perinteisessä lusikassa on kuitenkin vaikea saada stimulaatiota klitorikselle, kun edessä olevalla naisella on jalat yhdessä. Women’s Healthin mukaan tähän asentoon saa vaihtelua niin, että kumppani makoilee toisen alla, jolloin päällä oleva voi laittaa jalkansa alla olevan kumppanin kummallekin puolelle ja klitoris on helpommin saavutettavissa. Ennen kuin tähän asentoon asettuu, kannattaa peitto asetella valmiiksi. Asennosta tekee salaperäisemmän ja kuumemman se, että toisen osapuolen vartalo jää toisen alle piiloon ja siitä voi syntyä tunne kuin olisi tekemässä jotain, mitä ei pitäisi tai saisi tehdä.

Ratsastus

Ratsastus-asennossa ollaan yleensä täysin paljaana, mutta jos paukkuva pakkanen on ulottanut viilentävät asteensa sisätiloihin, voi peitto olla tarpeen – ja peiton allakin voi ratsastaa. Asento kuitenkin tarvitsee pienen muutoksen: sen sijaan, että päällä oleva pitäisi yläkroppansa suorassa, hän kumartuu alla olevan kumppaninsa ylle ja laittaa kyynärpäänsä kumppanin kasvojen kummallekin puolelle. Women’s Healthin mukaan tällä tavoin päällä oleva voi pitää tahdin omissa käsissään sekä se tarjoaa myös paljon huomiota klitorikselle. Ennen asentoon asettumista pari piiloutuu peiton alle kuin se olisi teltta, mikä pitää molemmat lämpimänä ja jos peiton alla tulee liian kuumat oltavat, voi peiton siirtää alemmas, päällä olevan hartioille.

Lootusasento

Tämä seksiasento on todella intiimi ja lisäksi täydellinen vilpoisiin iltoihin, kun haluaa lämmitellä rakkaansa lähellä. Tässä asennossa ollaan kasvokkain ja toinen osapuoli istuu toisen syliin ja kietoo jalkansa hänen ympärilleen. Toisella osapuolella jalat voivat olla myös ristissä. Women’s Health neuvoo kietoutumaan peittoon ennen kuin istuu kumppanin syliin ja sitten kietomaan peiton molempien ympärille.

Talvikarhu

Women’s Healthin mukana talvikarhu on täydellnen asento kenelle tahansa, jos haluaa pysyä lämpimänä kylminä talvikuukausina. Tässä asennossa parin toinen osapuoli menee joogasta tuttuun lapsiasentoon, mutta takapuoli on ilmassa. Toinen osapuoli ottaa peiton ja kietoo sen molempien ympärille sekä myös itsensä samalla, kun työntyy sisään takaapäin, kuin olisi karhu. Women’s Healthin mukaan tässä asennossa yhdyntä on syvää ja toisiinsa kietoutuneina pari lämmittää toinen toistaan.

Takaapäin

Takaapäin-asento, tuttavallisemmin doggy style on monien suosikkeja, mutta kuten ratsastuksen kanssa, myös tässä ei yleensä olla peiton alla. Tätäkin asentoa voi kuitenkin versioida, jolloin se onnistuu myös lämpimässä peiton alla. Women’s Healthin mukaan näin asento mahdollistaa paljon iho ihoa vasten -kontaktia ja lämpöä, mutta ei vähennä asennon seksikkyyttä. Tämä versioitu takaapäin-asento tehdään niin, että nelinkontin menemisen sijaan toinen osapuoli makoilee vatsallaan ja toinen osapuoli vetää peiton korviin, tulee päälle ja yhdyntä tapahtuu takaapäin.

Löydät havainnollistavat piirrokset näistä asennoista täältä.

Lähde: Women’s Health