Tämä vinkki kuulostaa oudolta, mutta se todella toimii!

Nukahtamiseen ja ylipäänsä parempaan uneen on olemassa valtava määrä erilaisia vinkkejä ja ohjeita, ja oletkin varmaan kuullut niistä suurimman osan. Olet varmasti jo kuullutkin muun muassa makuuhuoneen viilentämisestä, riittävästä liikunnasta, kofeiinin välttämisestä, sinisen valon vähentämisestä illalla, sekä esimeriksi meditoinnista ja joogaamisesta.

Tätä seuraavaa neuvoa et kuitenkaan luultavasti ole kuullut. Sinun nimittäin kannattaa ottaa saippua sänkyysi, kun menet seuraavan kerran nukkumaan. Selitys on melko yllättävä, mutta tämän ohjeen väitetään todella toimivan.

Saippuan ottamisen sänkyyn sanotaan auttavan levottomien jalkojen hoitamiseen. Jos olet itse kärsinyt joskus levottomista jaloista, tiedät, kuinka tukalaa se voi olla, ja kuinka vaikeaa on saada silloin unta.
Saippuan sanotaan vapauttavan ilmaan mineraalimagnesiumia, jonka pitäisi auttaa levottomiin jalkoihin. Voit käyttää lähes mitä tahansa saippuaa, mutta erityisesti laventelin tuoksuista saippuaa suositellaan, sillä tuoksun pitäisi auttaa sinua nukahtamaan.

Tämä ei ole tieteellisesti todistettu neuvo, mutta todella moni kertoo löytäneensä saippuaniksistä avun levottomiin jalkoihin, ja neuvosta onkin tullut todella suosittu ympäri maailmaa.

Jos sinäkin kärsit levottomista jaloista, ota ensi yönä saippua mukaan sänkyyn ja testaa, auttaako se sinuakin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Lifehack, The Healthy