Samainen kysely paljasti myös muita seksiin liittyviä seikkoja.

Maroon 5-yhtyeen nokkamiehenä parhaiten tunnettu Adam Levine on naisten toivotuin seksikumppani julkkismiehistä. Toisena on näyttelijä Chris Hemsworth ja kolmantena näyttelijä Ryan Gosling, käy ilmi SKYN Condomsin 18-34-vuotiaille teettämästä kyselystä.

Kysely selvitti myös muita seksiin liittyviä seikkoja. Esimerkiksi 90 prosenttia tennisfaneista on joko erittäin tyytyväisiä (49%) tai tyytyväisiä (41%) seksielämäänsä ja urheilufaneista he lähettävät todennäköisimmin alastonkuviaan jollekin.

Kyselyn mukaan suosituin seksiasento on takaapäin, jota tosin suosi enemmän miehet kuin naiset. Toisena on lähetyssaarnaaja, jonka naiset miehiä useammin nimesivät ykkösasennoksi. Nainen päällä -asento taas on kummankin sukupuolen mielestä kolmanneksi mieluisin.

Kyselyssä perehdyttiin myös suosittuihin paikkoihin harrastaa seksiä heti makuuhuoneen jälkeen. Eniten kannatusta sai olohuone (78%) suihkun seuratessa perässä toisena (74%) ja auton ollessa kolmanneksi suosituin (64%).

Yleisimmät ajankohdat seksinharrastamiselle olivat kyselyn mukaan toisen osapuolen syntymäpäivä (79%), ystävänpäivä (73%), parin vuosipäivä (67%), lomamatka (63%) ja uudenvuodenaatto (58%). Kyselyyn vastasi noin 5 100 henkilöä ja voit perehtyä sen muihin tuloksiin täällä.

Lähde: Glamour