Saunaillat eivät todellakaan ole vain miesporukoille. Näillä vinkeillä vietät rentouttavan ja hemmottelevan saunaillan tyttöjen kesken.

Saunassa on mukava rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa joko keskellä viikkoa tai viikonlopun kunniaksi. Sen lisäksi, että saunominen rentouttaa, se tekee hyvää myös iholle ja verenkierrolle. Lisäksi saunassa tunnetusti käydään ne parhaimmat keskustelut ja kerrotaan kuumimmat juorut.

Tässä vinkit tyttöjen hemmottelevaan saunailtaan:

1. Aktiviteetit ennen saunaa

Ennen saunaa voi järjestää jotain pientä tekemistä tai aktiviteettia. Urheilun jälkeen sauna tuntuu ansaitulta ja lihakset palautuvat urheilusuorituksesta. Tai sitten yhdessä koettua kulttuurielämystä voi kerrata ja spekuloida lauteilla istuessa. Voitte vaikka käydä lenkillä, joogassa tai salilla, kokeilla jotain uutta lajia tai mennä teatteriin, elokuviin tai näyttelyyn.

2. Ruokaa ja naposteltavaa

Ennen saunaa ja saunan jälkeen on mukava napostella tai syödä kunnolla. Jos ette jaksa itse tehdä ruokaa tai sipsit ei houkuta, voitte tilata saunalle ravintolaruokaa mahtavien ruokasovellusten avulla!

3. Juomatasting oluilla, siidereillä tai vaikka smoothieilla

Jos saunaseurue ei vietä tipatonta tammikuuta, voitte pitää juomatastingin pienpanimoiden oluilla ja siidereillä tai viineillä. Jos alkoholi on pannassa, juomatastingin voi pitää vaikka smoothieilla, mehuilla tai eri kahvi- ja teelaaduilla.

4. Kokonaisvaltainen kauneushetki

Saunomisen yhteydessä voi myös huolehtia omasta ulkoisesta hyvinvoinnista ja tehdä kokonaisvaltaisen hemmotteluhoidon. Kotisaunan kauneushoitoon kuuluvat jalka- ja käsihoidot, kasvojen ja vartalon kuorinta sekä naamiot kasvoille ja hiuksille. Löylyistä saa tavallistakin nautinnollisemmat löylyveteen lisättävillä tuoksuilla.

5. Mieleenpainuva saunailta vuokraamalla

Saunan tai saunavuoron puuttuessa, voi saunan vuokrata illaksi. Elämyksellisen saunaillasta tekee savusauna, sauna porealtaalla tai paljulla tai vaikka avanto saunan vieressä. Pääkaupunkiseudulla on tarjolla monia upeita saunatiloja.

Minkälaisen saunaillan sinä haluaisit pitää? Jaa alla kommenteissa!

 

Yhteistyössä: