Kortteja on tullut niin paljon, että voisi kuvitella Joulupukille tarkoitetun postin päätyneen Utahissa asuvan perheen osoitteeseen.

6-vuotias Addie Fausett saa joulukortteja ihmisiltä ympäri maailman. Kuolemansairas pikkutyttö viettää joulua tänä vuonna luultavasti viimeisen kerran.

Addien perhe sai CNN:n mukaan kuulla lääkäreiltä synkän ennusteen: tämä joulu jää todennäköisesti Addien viimeiseksi. Ennusteen myötä hänen perheensä esitti toiveen, että tyttö saisi joulukortteja runsain määrin.

”Hän ei voi leikkiä lasten kanssa, joten ajattelimme, että jos kaikki lähettäisivät hänelle kortteja, voisimme kertoa heidän olevan Addien ystäviä ja se voisi auttaa hänen jouluaikaa tuntumaan paremmalta”, Addien äiti, Tami Faussett kertoi.

Ihmiset ympäri maailman ovatkin innostuneet muistamaan Addieta ja pieneen, hieman yli tuhannen asukkaan Fountain Greenin kaupunkiin on lähetetty postia Addielle enemmän kuin kaupungissa on asukkaita.

Addien sairautta ei ole onnistuttu diagnoisoimaan, mutta yksi sen oireista on aivojen surkastuminen, joka on vakavasti vaikuttanut pikkutytön puheeseen ja motorisiin taitoihin. Addien äidin mukaan 3-vuotiaan Addie lakkasi kasvamasta ja nyt 6-vuotiaana hän painaa vain 10 kiloa.

Perhe on perustanut Little Addie -Facebook-sivun, jossa he muun muassa ovat julkaisseet kuvia Addiesta avaamassa saamaansa postia. Jos haluat osallistua ja lähettää kortin Addielle se onnistuu alla olevalla osoitteella:

ADDIE LYNN AND SISTERS
BOX 162
FOUNTAIN GREEN , UTAH
84632

Katso täältä koskettava uutisvideo Addiesta.

Lähde: CNN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia