Britanniassa juhlitaan kuninkaallisia häitä ensi keväänä.

Britannian prinssi Harry on mennyt kihloihin amerikkalaisen näyttelijärakkaansa Meghan Marklen kanssa. Hovi tiedotti ilouutisesta maanantaina ja kertoi parin häitä juhlittavan keväällä 2018, mutta tarkemmat tiedot hääpäivästä julkistetaan myöhemmin.

Noin 1,5 vuotta yhdessä olleet prinssi Harry, 33, ja Markle, 36, kihlautuivat aiemmin marraskuussa Lontoossa. Prinssi paljasti parin yhteishaastattelussa kosineensa Pukumiehet-sarjasta tunnetuksi tullutta Marklea kesken kanan paistamisen.

”Se oli niin suloista, luonnollista ja todella romanttista”, Markel kuvaili kosintaa.

Prinssi Harry suunnitteli itse kihlasormuksen, jossa on kaksi hänen äidilleen, prinsessa Dianalle, kuulunutta timanttia ja niiden keskellä on timantti Botswanasta, missä pariskunta on viettänyt aikaa suhteensa aikana.

Hovin mukaan prinssi Harry sai siunauksen liitolle Marklen vanhemmilta.

”Toivomme heille läpi elämän kestävää onnea ja olemme todella innoissamme heidän yhteisestä tulevaisuudesta”, Marklen vanhemmat toteavat hovin julkaisemassa tiedotteessa.

Hovin mukaan kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat ilahtuneita kihlaparin puolesta. Prinssi Charles ja hänen puolisonsa ovat innoissaan ja toivovat parin olevan onnellisia.

Myös prinssi William ja herttuatar Catherine ovat kommentoineet kihlauutista.

”Olemme todella innoissamme Harryn ja Meghanin puolesta. On ollut mahtavaa tutustua Meghaniin ja nähdä, kuinka onnellisia hän ja Harry ovat yhdessä”, he sanoivat kihlauksesta.

Kihlapari oli valokuvattavana myöhemmin maanantaina ja samalla he kommentoivat olevansa innoissaan ja onnellisia kihlauksesta.

Alta voit katsoa pariskunnan yhteishaastattelun:

https://www.youtube.com/watch?v=wGRL0O15xP4

Lähde: BBC


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia