Kun katsot toista silmiin, saat selville nämä viisi mielenkiintoista asiaa

Kehonkieleen liittyviä tutkimuksia on tehty jo paljon, joista yksi mielenkiintoisimmista liittyy toisen silmiin katsomiseen.

On suorastaan hämmästyttävää, mitä kaikkea katsekontakti voikaan kertoa. Sillä voi selvittää jotain kohteen persoonallisuudesta ja jopa sen mitä hän ajattelee. Kun seuraavan kerran pääset katsomaan toista suoraan silmiin, katso tästä alta mitä kaikkea voit hänestä selvittää sen perusteella.

1. Jos hän kiinnostaa sinua seksuaalisesti

Suoraan silmiin katsominen voi aiheuttaa kiihottumisreaktion. Sen tulkinta riippuu tietysti siitä, ketkä toisiaan katsovat silmiin ja mitkä ovat sen hetken olosuhteet.

Tuntemattoman tuijottaminen voi tuntua uhkana ja herättää pelkoa. Mutta potentiaalisen seksikumppanin katse voi aiheuttaa kiihottumisen, joka voi näyttää kutsuna harrastaa seksiä tai kiinnostuksen merkkinä.

2. Onko hymy todellinen vai ei

Psykologi Paul Ekman on osannut erottaa hymyn, joka on aito ja onnellinen hymy. Tekohymyä käytetään mm. silloin, jos teeskennellään onnellista tai peitetään muita tunteita. Kun hymyilee aidosti, niin esimerkiksi silmät kaventuvat ja ulkokulmiin tulee viiruja.

3. Onko hän kiinnostunut sinusta

Kun olemme kiinnostuneita jostakin ihmisestä, pupillit laajenevat. Jotkut tutkimukset ovat jopa osoittaneet, että miehet pitävät naisista, joilla on normaalia suuremmat pupillit.

4. Jos hän on rakastunut sinuun

Tutkimuksessa liittyen rakkauteen ja vetovoimaan on todettu, että kun tuijotetaan toista silmiin, se ennustaa hyvin rakastumista. Se on erittäin tärkeä osa treffailuvaihetta.

Jos on jo pariskunta ja jatketaan katsekontaktin pitämistä, tarkoittaa se kiintymyksen, intohimon ja rakkauden läsnäoloa.

5. Valehteleeko hän

Kaikki olettavat, että valehtelija ei katso suoraan silmiin, mutta tutkimukset viittaavat siihen, että valehtelija pitää enemmän katsekontaktia kuin totuuden kertoja. Selitys on se, että valehtelija yrittää tehdä jotain ylimääräistä saadakseen kohteensa vakuuttuneeksi totuudenmukaisuudestaan, ​​ja katsekontakti on silloin jo vähän liioittelua, jotta näyttäisi kertovan totuuden, vaikka oikeasti valehtelee.

Lähde: Yourtango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.