Häät sujuvat yleensä aika normaalilla tavalla. No aika monet häät ovat olleet ehkä vähän liiankin samankaltaisia keskenään, joten monissa häissä vieraana olleet, ovat ehkä jo kyllästyneet häihin.

Mutta kaikki häät eivät ole sujuneet ihan tavanomaisella tavalla. Buzzfeed -sivusto on saanut selville monia erikoisia ja joitakin aika törkeitäkin asioita, joita on koettu häissä.

Tästä alta pääset lukemaan kummallisia hääkokemuksia:

1. Sulhanen tanssi äitipuolensa kanssa Dirty Dancing -leffan mukaisen tanssin, jonka aikana sulhanen mm. piti käsiään äitipuolensa takapuolen päällä.

2. Morsiamella kesti kolme tuntia saapua hääpaikalle, josta he lopulta lähtivät sulhasen kanssa pois kuumailmapallolla. Tämä avioliitto ei kestänyt vuottakaan.

3. Ehkä maailman huonoin häätarjoilu, josta ei löytynyt edes alkoholia. Makaroni oli parasta, mitä häissä tarjottiin, mutta siitäkin löytyi hius. Häissä ei kuultu edes musiikkia.

4. Puhelin soi kesken hääseremonian. Sieltä soitteli jumala, joka halusi jutella sulhasen kanssa. Puhelu kesti kaksi minuuttia, jonka jälkeen seremonia jatkui.

5. Morsian oli humalassa, istui toisen miehen sylissä ja flirttaili hänen kanssaan. Sulhanen katsoi sivusta vihaisena.

Oletko itse kokenut häävieraina jotain erikoista?

Lähde: Buzzfeed