Astiat kiiltävät, kun ne on pesty astianpesukoneessa, josta saadaan kiittää erityisesti konetiskitabletteja.

Näitä puhdistavia tabletteja kannattaa käyttää myös muuhun puhdistamiseen eikä vain astioiden. Kyseessä ei ole se, että jotain muutakin pestäisiin astianpesukoneessa, kuten aiemmin on uutisoitu kuinka monia yllättäviäkin asioita voi pestä astianpesukoneessa.

Tämä idea koskee kylpyhuonetta, josta löytyy kohde, joka puhdistuu kätevästi konetiskitablettien avulla. Idea esitellään The Sun -sivustolla. Sivuston mukaan tiskiainetabletin käyttö saa suihkun osat suorastaan kimaltelemaan.

Tabletti laitetaan pesusienen sisään. Pesusieneen tehdään pieni kolo, jonne tabletti pistetään sisään. Sen jälkeen, kun tabletin sisältämällä sienellä hieroo esimerkiksi kaikki suihkun osat ja huuhtelee ne vielä vedellä, on pesu jo suoritettu. Suihku tulee olemaan erittäin puhtaalta ja kiiltävältä näyttävä.

Voit kokeilla tätä samaa pesutekniikkaa myös uunin lasin pesussa. Jotkut ovat pesseet tällä tavalla myös ikkunoita sekä uunin metalliset ritilät. Keksitkö vielä muita kohteita, joita tällä kätevällä tabletilla voisi pestä? Ainakin kylpyhuoneesta luulisi löytyvän monta muutakin pesukohdetta, jotka puhdistuisivat kätevästi käyttäen tätä samaa pesuideaa.  

Lähde: The Sun