Kuvaa on jaettu ja kommentoitu runsaasti sekä Facebookissa että Instagramissa.

Raskaus jättää jälkensä naisen kehoon, mikä voi saada monet ajattelemaan negatiivisesti kehostaan. Muun muassa ajatus bikinien käyttämisestä voi tuntua hirveältä, jos kropasta löytyy raskausarpia ja vatsa on löysää.

Nyt naiset ympäri maailman ovat inspiroituneet kolmen lapsen äidin, Rachel Hollisin Facebookissa ja Instagramissa julkaisemasta bikinikuvasta, jonka yhteyteen hän kirjoitti kannustavan viestin.

”Minulla on raskausarpia ja käytän bikineitä. Minulla on maha, joka on pysyvästi löysä kolmen valtavan lapsen kantamisen jälkeen ja käytän bikineitä. Napani on roikkuva… (en tiennyt sen edes olevan mahdollista!!) ja käytän bikineitä””, Hollis aloitti viestinsä.

”Käytän bikineitä, koska olen ylpeä tästä kropasta ja sen jokaisesta jäljestä. Nuo jäljet todistavat, että olin siunattu kantamaan lapsiani ja tuo löysä vatsa tarkoittaa, että tein paljon töitä sen eteen, että tiputin ne kilot, mitä pystyin. Käytän bikineitä, koska se mies, kenen mielipiteellä on väliä, näki mitä kävin läpi näyttääkseni tältä. Sama mies sanoo, ettei ole koskaan nähnyt mitään seksikkäämpää kuin kroppani, raskausjälkien ja muun kera”, Hollis kirjoitti.

”Ne eivät ole arpia, naiset, ne ovat raitoja ja olet ansainnut ne. Esittele kroppaasi ylpeydellä”, hän päätti inspiroivan viestinsä.

Kuvaa on jaettu Hollisin lifestyle-firman Facebook-sivuilta lähes 50 000 kertaa ja se on kerännyt tykkäyksiä lähes 400 000. Instagramissa kuvalla on myös tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja.

”Tämä koko kokemus on ollut niin uskomaton”, Hollis kommentoi brittilehti Metrolle.

”Se on hieman hämmentävää, mutta myös niin, niin inspiroivaa! Monet naiset (ja miehet) ovat julkaisseet kuvia omista arvistaan. Se itsevarmuus on kaunista nähdä ja rohkaisua muille ja minulle”, hän jatkoi.

Alla Hollisin kuva viesteineen:

Lähde: Metro