Kolmen lapsen äiti inspiroi bikinikuvallaan tuhansia naisia sosiaalisessa mediassa

Kuvaa on jaettu ja kommentoitu runsaasti sekä Facebookissa että Instagramissa.

Raskaus jättää jälkensä naisen kehoon, mikä voi saada monet ajattelemaan negatiivisesti kehostaan. Muun muassa ajatus bikinien käyttämisestä voi tuntua hirveältä, jos kropasta löytyy raskausarpia ja vatsa on löysää.

Nyt naiset ympäri maailman ovat inspiroituneet kolmen lapsen äidin, Rachel Hollisin Facebookissa ja Instagramissa julkaisemasta bikinikuvasta, jonka yhteyteen hän kirjoitti kannustavan viestin.

”Minulla on raskausarpia ja käytän bikineitä. Minulla on maha, joka on pysyvästi löysä kolmen valtavan lapsen kantamisen jälkeen ja käytän bikineitä. Napani on roikkuva… (en tiennyt sen edes olevan mahdollista!!) ja käytän bikineitä””, Hollis aloitti viestinsä.

”Käytän bikineitä, koska olen ylpeä tästä kropasta ja sen jokaisesta jäljestä. Nuo jäljet todistavat, että olin siunattu kantamaan lapsiani ja tuo löysä vatsa tarkoittaa, että tein paljon töitä sen eteen, että tiputin ne kilot, mitä pystyin. Käytän bikineitä, koska se mies, kenen mielipiteellä on väliä, näki mitä kävin läpi näyttääkseni tältä. Sama mies sanoo, ettei ole koskaan nähnyt mitään seksikkäämpää kuin kroppani, raskausjälkien ja muun kera”, Hollis kirjoitti.

”Ne eivät ole arpia, naiset, ne ovat raitoja ja olet ansainnut ne. Esittele kroppaasi ylpeydellä”, hän päätti inspiroivan viestinsä.

Kuvaa on jaettu Hollisin lifestyle-firman Facebook-sivuilta lähes 50 000 kertaa ja se on kerännyt tykkäyksiä lähes 400 000. Instagramissa kuvalla on myös tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja.

”Tämä koko kokemus on ollut niin uskomaton”, Hollis kommentoi brittilehti Metrolle.

”Se on hieman hämmentävää, mutta myös niin, niin inspiroivaa! Monet naiset (ja miehet) ovat julkaisseet kuvia omista arvistaan. Se itsevarmuus on kaunista nähdä ja rohkaisua muille ja minulle”, hän jatkoi.

Alla Hollisin kuva viesteineen:

View this post on Instagram

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and I wear a bikini. My belly button is saggy… (which is something I didn't even know was possible before!!) and I wear a bikini. I wear a bikini because I'm proud of this body and every mark on it. Those marks prove that I was blessed enough to carry my babies and that flabby tummy means I worked hard to lose what weight I could. I wear a bikini because the only man who's opinion matters knows what I went through to look this way. That same man says he's never seen anything sexier than my body, marks and all. They aren't scars ladies, they're stripes and you've earned them. Flaunt that body with pride! #RealAndChic #HollisHoliday

A post shared by Rachel Hollis (@msrachelhollis) on

Lähde: Metro