Koirat koettavat vastustaa herkkusyötävän houkutusta – katso hauskat videot

Koirien kärsivällisyys on laitettu testiin muun muassa niiden lempisyötävien avulla.

Koirat ovat yleensä varsin tottelevaisia, mutta niilläkin voi olla vaikeuksia totella, kun omistaja kieltää syömästä jotain, mikä koirasta on niin suurta herkkua. Omistajat ovatkin testanneet koiriensa kykyä vastustaa houkutusta herkkusyötävien avulla ja julkaisseet kokeiluista videoita netissä.

Yhdellä suosituimmista videoista Tucker-koira jää yksin kokonaisen paistetun kanan kanssa. Tuckerin yritykset vastustaa kanan kiusausta ovat jo itsessän huvittavia, mutta videon hauskuutta lisäävät tekstit, jotka mukamas kuvastavat koiran ajatuksia.

Videon kuvauksessa kerrotaan, että Tucker ei voi vastustaa kanaa.

”Tucker rakastaa sitä enemmän kuin mitään muuta. Halusin nähdä, mitä tapahtuu jos se jää yksin kokonaisen herkullisen kanan kanssa”, videon yhteydessä sanotaan.

Tucker ei kuitenkaan ole ainoa koira, jonka kärsivällisyys ja kyky vastustaa kiusausta on laitettu testiin. Videon yhteyteen on lisätty aihetunniste #LeaveItChallenge, jonka alta löytyy lisää vastaavia videoita koirista, jotka saavat jotain herkkua eteensä, mutta ne eivät saisi koskea siihen.

Alta voit katsoa miten Tuckerille käy, kun se jää yksin kanan kanssa ja lisää videoita siitä löydät täältä. Tuckerin videon alta löydät lisää vastaavia videoita ja lisää niitä löydät muun muassa täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.