Kesä on taas täällä ja on aika kaivaa uima-asut esiin!

Kalentereista on käännetty esiin kesäkuu ja moni jo malttamattomana odottaa, että lämpötila lähentelee hellelukemia tai menee hellerajan yli, jotta pääsee nauttimaan lämmöstä ja auringosta upeassa uima-asussaan – aurinkovoiteella suojattuna, totta kai. Jos kuitenkin uima-asu puuttuu tai haluat syystä tai toisesta hankkia uuden sekä ratsastaa samalla uikkaritrendien aallonharjalla, pääset alta tutustumaan kesän uima-asutrendien tarjontaan.

Pure Wow’n mukaan nämä kuusi uikkaritrendiä tulevat nauttimaan suurta suosiota kesän 2020 aikana:

Lapsenomaista tyyliä

Tämä trendi saattaa näyttää samalta kuin uima-asut, joita käytit lapsena. Pure Wow’n mukaa se onkin tässä trendissä juuri ideana. Valitse uima-asu, jossa on röyhelöitä, rusetteja tai muita lapsenomaista tyyliä muistuttavia somisteita. Ihanteellista on, että uima-asu on vielä iloisen värikäs ja siinä on käytetty kukkakuosia. Klikkaa alla olevasa julkaisussa pientä nuolta oikealle, niin näet lisää kuvia uima-asusta.

Peittävyyttä

Pure Wow’n mukaan vaikka yleensä uima-asut yhdistetään paljaaseen ihoon, ei se tarkoita sitä, että pitäisi paljastaa kaikki – tai edes paljon. Tänä kesänä enemmän onkin enemmän, eli jos haluat peittää olkapääsi, käsivartesi tai jopa koko rintamuksen, löytyy sinulle sopiva tyyli vaihtoehtojen joukosta. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa nähtävä Andie Swimin The Malibu-uikkarin kanssa voit itse päättää, minkä verran se paljastaa.

Glitteriä

Tänä kesänä saa kimallella uima-asussaan! Pure Wow’n mukaan mikä tahansa tyyli tai malli sopii glitter-trendiin, kunhan glitter tulee selvästi esiin. Alla olevassa Osereen uima-asussa yhdistyy myös toinen tämän kesän trendeistä, kun siinä on lapsenomaisuutta henkivä röyhelö mukana.

Kaarituki

Rintavarustus saa kunnolla tukea tänä kesänä, kun kaarituelliset uima-asut ovat nyt muodissa. Tämä on Pure Wow’n mukaan seksikäs yksityiskohta, joka on kuitenkin sivistynyt eikä lopputulos näytä siltä kuin olisit ulkona rintaliivit ylläsi.

Monen kuosin yhdistelmä

Miksi käyttää vain yhtä kuosia, kun voi käyttää monta yhtä aikaa? Tänä kesänä enemmän on enemmän myös siinä mielessä, että kuosien kanssa leikitellään ja yhdistetään erilaisia. Kaiken kruunaa sopivat asusteet olkihatusta näyttäviin korvikseen sekä ylisuuriin aurinkolaseihin.

Korkea leikkaus alaosassa

Muistatko Baywatch-sarjan ja sen ikoniset punaiset uikkarit? Niissä oli korkea leikkaus alaosassa ja tämä tyyli on suosiossa taas! Korkea leikkaus on niin kokouikkarissa kuin bikinien alaosassa. Alla olevassa esimerkissä on mukana myös toinen trendi, kaarituet.

Löydät lisää esimerkkejä tämän kesän ihanimmista uikkareista täältä.

Lähde: Pure Wow