Tähtimerkeiltä voi saada apua itselle sopivan ammattialan löytämiseksi.

Itselle sopivan ja mieluisan ammatin löytäminen ei välttämättä ole helppo tehtävä; vaihtoehtoja on monia ja vaikka olisi löytänyt hyvän alan tai työpaikan, saattaa mieli muuttua vuosien saatossa ja uusi työ alkaa kiinnostaa. Jos valintojen suuruus tuskastuttaa tai pohdit jopa uranvaihtoa, voi tähtimerkeistä saada apua.

Popsugar kertoo, että astrologia voi valaista sinun vahvimpia taitojasi, tuoda esiin seikkoja, joita sinun pitäisi pitää silmällä uraa valitessa, sekä kertoa, miksi tietyt asiat kiinnostavat sinua. Jokaisella horoskooppimerkilä on omat luonteenpiirteet, vahvuudet sekä heikkoudet, jotka on hyvä ottaa huomioon seuraavaa liikettä suunnitellessa.

Minkälainen työ tai ala sinulle sitten sopisi parhaiten? Lue alta, mitä tähtimerkkisi paljastaa!

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Jos olet oinas, olet luova, tulinen, itsenäinen ja tyylikäs. Popsugarin mukaan ura markkinoinnin tai PR-tehtävissä vaatii, että kukoistat nopeatahtisessa ympäristössä, mikä sopii oinaan luonteeseen. Monet oinaat lähtevät myös yrittäjyyden tielle, koska rakastavat ajatusta olla itse itsensä esimies.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härillä on muutamia merkittäviä ominaisuuksia, kuten luotettavuus ja kekseliäisyys, minkä ansiosta he ovat hyviä ehdokkaita työhön. Yleellisestä kylpyläpäivästä hulppeisiin lakanoihin, tämä tähtimerkki arvostaa hienompia asioita elämässä ja hänellä on silmää tyylikkyydelle. Yksityiskohtiin pureutuvalle härälle sopiva urapolku voisi löytyä sisustussuunnittelun tai kauneuden alalta.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset ovat yksi sosiaalisimmista tähtimerkeistä. Opetus ja kouluttaminen ovat ihanteellinen uravalinta, koska sitten kaksoset saa puhua koko päivän, levittää tietoa eteenpäin, tuoda ajatuksiaan ilmi ja ottaa osaa alati muuttuvaan oppituntien maailmaan. Popsugarin mukaan olipa kyse sitten peruskoulun opettajasta, fitness-ohjaajasta tai elämäntapavalmentajsta, yleensä he eivät halua olla jumissa työpöydän takana koko päivää.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Rapu on luonnostaan huolehtiva ja hoivaava, minkä takia he helposti auttavat muita urallaan. Popsugarin mukaan ravusta tulisi hyvä lääkäri tai sairaanhoitaja, etenkin työskentelemään lasten tai eläinten parissa. Muita sopivia valintoja ovat sosiaalityö, henkilöstöhallinto tai psykiatria.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonissa on sellainen hurmaava piirre, jonka takia heidän on helppo työskennellä alalla kuin alalla. Leijona nauttii huomion keskipisteenä olemisesta ja siitä, että kaikkien katseet kohdistuvat häneen, joten viihdealalle suuntaaminen voisi olla hyvä vaihtoehto. Tämän tähtimerkin päämäärätietoisuus sopii hyvin näyttelijän, talk show’n vetäjän kuin myyntityön töihin.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Äärimmäisen tehokkaan ja silmää yksityskohdille omaavan neitsyen käsiin voi luovuttaa minkä tahansa kampanjan tai raportin. Neitsyt pitää kirjaa kaikesta, on hyvin järjestelmällinen ja suosii uraa, joka mahdollistaa autonomiaa. Neitsyt voisi hyvin työskennellä kirjanpitäjänä, IT-alalla tai analyytikkona.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Popsugarin mukaan koska vaaka luo harmoniaa kaikkialle, missä kulkeekaan, pidetään tämän tähtimerkin edustajista paljon työpaikalla. Hän pitää arvomaailmansa puolia ja pitää mielensä aina avoinna. Ura asianajajana, sovittelijana, tuomarina tai opinto-ohjaajana sopisi hyvin vaa’an luonteenpiirteisiin ja taitoihin nähden.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpionit ovat kunnianhimoisia, älykkäitä ja tarmokkaita tyyppejä, jotka ovat täysillä mukana siinä, mitä tekevät. Skorpioni on todella intensiivinen ja on eniten tyytyväinen työssä, jossa hän voi olla hyödyksi muille. Skorpioneille sopivia töitä voisivat olla niin kemistin tehtävät, koska he ovat todella uteliaita, kuin etsivän tehtävät, koska he nauttivat salaisuuksien paljastamisesta.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimies on seikkailullinen ja optimistinen merkki, joka rakastaa olla ulkona. Popsugarin mukaan jousimies on hyvä johtaja ja tiimipelaaja, innostaen aina muita unelmoimaan isoja asioita. Jousimies menestyisi kääntäjänä, matkatoimistossa, myyjänä tai valmentajana.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Johdonmukainen ja kärsivällinen kauris menestyy uralla, josa voi osoittaa kuinka sitoutunut hän on. Kauriit ovat kunnianhimoisia, mutta tarvitsevat myös vakautta. He soveltuvat esimerkiksi kiinteistönvälityksen, tieteen, teknikon tai ohjelmoijan tehtäviin.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Jännittävät uudet tehtävät kiehtovat vesimiestä, joka soveltuu parhaiten epätavanomaisiin ammatteihin, jotka mahdollistavat vesimiehen tavan ajatella asioita syvällisesti ja sopivat hänen idealismiinsa. Vesimiehet ovat mainioita taiteilijoita, toimittajia tai aktivisteja, koska osaavat tuoda näkökulmansa esiin ja ilmaisevat itseään hyvin. He ovat valmiita auttamaan mitä tahansa brändiä kasvamaan, kun haluavat todella laittaa aikansa ja energiansa sen tueksi.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat ovat todella luovia ja innovatiivisia ihmisiä, jotka kukoistavat jäsentymättömissä ympäristöissä. He inspiroituvat helposti, joten Popsugarin mukaan työ animaattorina, valokuvaajana tai elokuvien tekijänä voisi soveltua heille mainiosti.

Miltä sinulle sopiva ala kuulostaa? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Popsugar