Emojien käyttö on erittäin yleistä ja niiden käyttö voi paljastaa erilaisia seikkoja niitä käyttävästä henkilöstä.

Women’s Healthin mukaan kysely on selvittänyt, mitä emojien runsas käyttö voi kertoa henkilön seksielämästä. Deittisivusto Match.comin kyselyn mukaan paljon emojeja käyttävät ovat seksuaalisesti himokkaampia kuin he, jotka eivät juuri käytä emojeja.

Kyselyn mukaan emojeja käyttävät ajattelevat seksiä säännöllisemmin ja myös harrastavat sitä enemmän kuin pelkkään perinteiseen viestittelyyn tyytyvät. Kyselyyn vastasi 5 000 Match.comin käyttäjää.

Match.com selvitti myös, että useamman kuin yhden emojin joka viestiin laittaneista naisista lähes puolet (46 %) harrasti seksiä ainakin kerran kuussa. Sen sijaan niistä naisista, jotka kertoivat jättävänsä emoji-merkkien käytön muiden huviksi, vain 13 prosenttia harrasti seksiä vähintään kerran kuussa.

Miesten osalta erilaisten hymiöiden ja symbolien käyttö on tehokkaampaa. Kyselyn mukaan nimittäin 64 prosenttia paljon emojeja käyttävistä miehistä harrasti seksiä säännöllisesti.

Kyselyn mukaan suosituin emoji on silmänisku, jota seuraavat hymynaama ja suukko. Sukupuolten välillä on kuitenkin eroavaisuuksia: miehet suosivat suukkoa ja sydänsilmäistä emojia,, kun taas naiset suosivat enemmän hymynaamoja ja huulia.

Jos sinusta tuntuu, että seksiviettisi tai seksielämäsi kaipaisi piristystä, voit aina kokeilla vaikuttaisiko muutaman emojin lisääminen mitenkään – mitä pahaa siinä voisi olla?

Lähde: Women’s Health