Seksin harrastaminen rannalla on yleinen haave, mutta kokemuksena se jakaa mielipiteitä.

Seksin harrastaminen rannalla on monen ihmisen fantasia. Cosmopolitan UK:n mukaan tästä haaveileminen on todennäköisesti yhtä yleistä kuin kimppakivasta tai kymppikerhoon pääsystä haaveileminen.

Elokuvissa ja tv-sarjoissa rannalla harrastettu seksi saadaan näyttämään romanttiselta ja tyydyttävältä kokemukselta, mutta onko se sitä todella? Aiheesta keskusteltiin Redditissä, ja alle on poimittu sieltä rantaseksiin liittyviä tosielämän tarinoita sekä puolesta että vastaan.

Jos haaveilet seksin harrastamisesta rannalla, voivat mämä tarinat toimia myös vinkkinä, joilla saat tehtyä siitä onnistuneen kokemuksen – tai voivat saada unohtamaan koko ajatuksen. Sulkujen sisällä olevasta x-linkistä löydät alkuperäisen kertomuksen Redditin puolelta.

Tarinoita rantaseksin puolesta:

”Avaa makuupussi ja anna mennä. Myöhään illalla on paras ajankohta monesta syystä. Pidä hiekkaiset jalat pois pussilta. Varmista, että paikkanne rannalla on mahdollisimman syrjäisä.” (x)

”Olen kokeillut sitä. Seksi on yleensä mahtavaa missä tahansa, mutta rannalla siinä on omat erityiset haasteensa. Ensinnäkin jos et ole valmistautunut ja se on hetken huumassa tehty (kuten ei ole mukana pyyhettä/vilttiä), saat todennäköisesti hiekkaa paikkoihin, joihin sitä ei ole kiva saada. Mitä pidempään seksi kestää, sitä todennäköisemmin eräänlaista epämukavaa ’tahnaa’ muodostuu. Lisäksi perinteisessä lähetyssaarnaajassa nainen vajoaa joka työnnöllä syvemmälle hiekkaan, mikä tekee kitkasta ja työntyvästä liikkeestä koko ajan tehottomampaa.
Veikkaan, että tätä tehdään julkisilla rannoilla eniten iltaisin (ainakin Amerikassa), joten kuunvalosta ja muusta valaistuksesta riippuen rannalla voi olla melko pimeää. Toivottavasti kukaan muu ei ole lähistöllä, mutta on mahdollista, että joku voi kompastua teidän yli.
Mutta hei, eivät nämä ole isoja juttuja – syrjäisyys, pimeys ja aallot yhdistettynä yleiseen tähän liittyvään tabuun tekevät tästä melko kuuman kokemuksen.” (
x)

”Hiekka voi ehdottomasti olla ongelma, mutta jos ei juuri aaltoile, voi vesirajaan siirtyminen ja alakropan pitäminen veden alla olla mukava ratkaisu sekä aaltojen säännöllinen loiskinta vartalolle on aika miellyttävä tunne.” (x)

”Se voi olla hauskaa, mutta jos olet alla, voit odottaa olevasi hellänä seuraavana päivänä. Hiekka ei ole yhtä anteeksiantava kuin mukava patja. Takamukseni tuntui jälkikäteen kärsineeltä.” (x)

”Se voi olla nautinnollista, tiettyjen olosuhteiden vallitessa:
1. Todennäköisesti haluatte tehdä sitä illalla, ellei katsojat ole teidän juttu tai jotain. Olkaa varuillaan taskulamppujen kanssa liikkuvien ihmisten suhteen.
2. Pyyhe mukaan. Tässä tein virheen. Seksi oli edelleen hyvää, mutta hiekan aiheuttamat hiertymät polvissani olivat melko epämukavat.
3. Polvistani puheen ollen, on varmaan parempi pitää yksityisalueelle pyyhkeen yläpuolella. Ottakaa takaapäin-asento tai riskinä on hiekkaa haaruksissa.
4. Valitkaa täydellinen ranta. Esimerkiksi me valitsimme kivan ja syrjäisin, jotta kukaan ei häiritsisi meitä.
Tätä koodia noudattamalla teilläkin voi olla nautinnollista seksiä rannalla. Lähde: minä melkein noudatin koodia.” (x)

”Minä pidän siitä, kunhan istuu pyyhkeellä tai tekee sen takaapäin-asennossa. Ei meressä, koska suola polttaa. Illalla tähtitaivaan alla? Se on vain ulkoseksiä, mikä on aina mahtavaa, mutta hieman erilaista, koska alla on hiekkaa.” (x)

”Yhtenä iltana kävelimme ympäriinsä tyyliin kello kolmelta aamuyöllä ja päätimme vain chillata ja istua rannalla. Aloimme vehtailla, kieriä jne, sitten seksiosuus tapahtui. On aika vaikea löytää hyvää asentoa, missä iloiset paikat eivät ole vaarassa joutua haudatuksi hiekkaan, mutta nautin siitä läpikotaisin. Seuraavana päivänä löysin hieman hiekkaa mainitsemattomista paikoista, mutta muuten ei valitettavaa. Seksi rannalla on todellakin nautinnollista, 10/10 tekisin uudelleen.” (x)

”Olen tehnyt sitä monesti edellisen, melko seikkailunhaluisen kumppanini kanssa enkä ymmärrä, miksi se on niin monimutkaista. Ota pullo viiniä. Ota pyyhe tai jos satutte rannalle ja se on spontaania, ota paitasi pois ja käytä sitä. Mies istuu paidalle tai pyyhkeelle, nainen istuu miehen päälle. Helppo nakki. Jos on pimeää, ei kukaan näe tai kuule sitä kuitenkaan ja jos käy toisin, entä sitten? He ovat rannalla pimeällä, mitä muuta tapahtuu rannalla pimeällä? Pidä hauskaa ja elä hieman. Jotkut parhaimmista muistoistani hänen kanssaan ovat rantaseikkailuistamme.” (x)

”Kuten monet muut uusista seksikokemuksista, se on todella hauskaa, jos valmistaudut riittävästi. Kaikki nämä ’hiekkaa pyllyvaossa’ -tyypit eivät valmistautuneet ja/tai eivät tiedä irroitettavan suihkupään iloja.” (x)

Tarinoita rantaseksiä vastaan:

”Hiekkaa päätyy kaikkialle. Jopa paikkoihin, joiden et tiennyt edes olevan olemassa.” (x)

”Toki on nautinnollista, jos pidät hiekasta virtsaputkessasi.” (x)

”Vain jos teet sitä seisaaltaan. Olen harrastanut seksiä rannalla monta, monta kertaa. Jopa viltin kanssa hiekkaa päätyy takapuoleesi.” (x)

”Pitäytykää rantavahtien tornissa, jos suunnittelette rantaseksiä. Toimii parhaiten illalla. Ehdottomasti yksi lempipaikkojani.” (x)

”Ihan sama mitä laitat suojaksi, on hiekkaa silti paikoissa, missä ei pitäisi olla ikinä yhtään hiekkaa. Myös lokit ovat yllättävän tuomitsevia. 0/10, en suosittelisi.” (x)

”Olin 19 ja halusin toteuttaa ’fantasian’, mutta se oli kylmää, märkää ja hiertävää. Yksi kokemuksista, joka opetti minut lopettamaan fantasioiden jahtaamisen ja harrastamana oikeaa seksiä, joka ei ole vääristynyt kun koettaa saavuttaa muiden ylilyödy ideat.” (x)

”Ranta, sade, uima-allas… kaikki elokuvissa hyvältä näyttävä seksi, mutta on tosielämässä kauheaa. Vessakopit baareissa, niissä sitä aitoa menoa on.” (x)

”Ei se ole nautinnollista. Hiekkainen klitoris on tunne, jonka toivoisin voivani unohtaa joka solullani.” (x)

Löydät lisää kommentteja ja keskustelua täältä. Asiantuntijan vinkkejä rantaseksin harrastamiseen löydät sen sijaan aiemmin julkaistusta artikkelista täällä.

Lähde: Cosmopolitan UK