Joulukuun 21. päivä on täynnä aikaa.

Tänään joulukalenterin teemana on aika. Me haluamme muistuttaa, että jouluna tärkeintä on aika – oma aika; omista lempiasioista ja -harrasteista nauttimisen tärkeys kaiken yhdessä tekemisen rinnalla. Koska oletkaan antanut itsellesi kunnolla aikaa vain olla? Oletko jättänyt kaiken muun tekemättä ja arvottanut toissijaiseksi sen tähden, että saisit olla itse itsesi seurassa ja nauttia omista jutuistasi?

On hyvä muistaa, että oma seurakin – ja siitä nauttiminen – on tärkeää hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Tämän päivän joulukalenterin luukun myötä haluamme kannustaa kaikkia lukijoitamme ottamaan löysin rantein ja olemaan sinut itsensä kanssa. Toivottavasti joulun ilo ja onni löytyy myös yksin ollessa ja lökötellessä!

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 21 näyttää tältä:

Kissapaivaunet

Miten sinä aiot viettää aikaa itsesi kanssa? Miten aiot nauttia omasta seurastasi? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]