Tämä on suurin yksittäinen merkki siitä, että suhteenne tulee päättymään eroon.

On aivan normaalia, että jokaisessa parisuhteessa riidellään välillä, sillä riidat puhdistavat ilmaa. Sillä on kuitenkin suuri merkitys, millä tavalla ja kuinka rakentavasti pariskunta osaa riidellä.

Riitelyssä on nimittäin sekä hyviä että huonoja tapoja, ja huonot tavat eivät tee suhteelle hyvää. Osa huonoista riitelytavoista voi jopa johtaa suhteen päättymiseen.

Erityisesti eräs tapa riidellä on erittäin toksinen, ja se päättää suhteen hyvin suurella todennäköisyydellä.

Jos nimittäin harrastat kumppaniasi kohtaan mykkäkoulua kesken riidan tai sen jälkeen, on se suuri merkki siitä, että suhteenne päättyy eroon.

Mykkäkouluun liittyy monenlaisia eri merkkejä. Niitä ovat muun muassa se, että kumppaniin ja hänen puheeseensa ei reagoida lainkaan, vastaat kaikkeen vaan kyllä tai ei, käyttäydyt häntä kohtaan kylmästi ja etäisesti, vältät katsekontaktia, vaihdat puheenaihetta tai saatat jopa vain hävitä pitkiksi ajoiksi.

Parisuhde-eksperttien mukaan mykkäkoulun pitäminen on isoin yksittäinen tekijä, joka johtaa eroon. Se nimittäin estää kaikenlaisen kommunikoinnin pariskunnan osapuolien välillä, eikä ongelmiakaan voida näin ollen selvittää.

Jos siis sinä tai kumppanisi harrastaa riitelyn yhteydessä mykkäkoulua, niin tämä tapa kannattaa lopettaa saman tien!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!